Tajlandska tehnika odgađanja ejakulacije

0

Tajlandski majstori ljubavi vas savjetuju kako odgoditi ejakulaciju i u potpunosti zadovoljiti partnericu i sebe

 

Najčešća spolna smetnja s kojom se susreću muškarci jest preuranjena ejakulacija, a prema statistikama s njom se susreće čak svako treći muškarac! Ova smetnja može imati itekako veliki psihički utjecaj na muškarca, a samim tim i na kvalitetu seksualnog odnosa. Kako bi riješili problem, stari su Tajlanđani otkrili nekoliko učinkovitih metoda kojima ćete riješiti ovaj problem, ukoliko ga imate.

Ujedno su Tajlanđani dali nekoliko savjeta kojima ćete si pomoći da do preuranjene ejakulacije, odnosno potrebe za tri metode koje ćemo predstaviti, uopće i ne dođe. Tajlanđani tako savjetuju da počnete s nježnim seksom, da prodiranje barem u početku bude nježno, da mijenjate dubinu prodora te da naučite kontrolirati uzbuđenje tako da možete usporiti ili čak i prestati ukoliko se previše uzbudite.

Ukoliko ipak dođete u situaciju da više ne možete izdržati i da je ejakulacija neizbježna pokušajte ove tri metode.

 

METODA PRITISKA

Metodu pritiska najčešće primjenjuju iskusni parovi. Žena bi trebala biti gore, a u trenutku kada muškarcu ejakulacija postane nezaustavljiva, partnerica se naglo ustaje i  prstima nekoliko sekundi pritišće na glavić penisa i te na taj način odgađa ejakulaciju. Nakon smirivanja situacije, seksualni odnos se normalno nastavlja.

 

METODA VANJSKOG PRITISKA

Ovom metodom se ejakulacija zaustavlja snažnim pritiskom na penis. Muškarac bi trebao ostati u svom položaju duboko dišući, na taj način kontrolirajući donji dio trbuha. Nakon 30-tak sekundi odmora možete nastaviti.

 

METODA AZIJSKOG PRITISKA

Ova je metoda najjednostavnija jer ne zahtjeva sudjelovanje partnerice već sve možete napraviti sami i to na način da kažiprstom i srednjim prstom stisnete točku između testisa i anusa. Pritisak bi trebao trajati pet sekundi pri čemu morate duboko disati.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto su se svi okretali za Paulinom Šačić?

Prekrasna Dubrovkinja Paulina Šačić zaštitno je lice optike Van Gogh Dubrovnik. Pobijedila je u konkurenciji deset prelijepih djevojaka osvojivši najveći broj lajkova na Facebook stranici Optika ...