Sex ispovijedi 16: Dijeljenje žene s drugima

0

Muškarac sa čudnom željom – promatranje vlastite žene sa drugim muškarcima!

 

Za sebe mogu reći da imam sve – odličan posao koji mi donosi puno novaca, ženu i djecu koje volim i Bogu hvala zdravlje, sa kojim nikada nisam imao problema. U četrdesetim sam godinama i mislim da sam ostvario sve što sam htio. Od malih nogu sam htio sve isprobati i uvijek sam bio neovisan. Vjerojatno je moja mladost odredila kakav će mi biti život. Rano sam počeo raditi, napredovao sam vrlo brzo ali me to nije ispunjavalo. Moja individualnost me uvijek tjerala da radim sam. Napustio sam odlično plaćen posao koji mi je nudio sigurnost i uputio se u nepoznato – među privatne poduzetnike. Nikada nisam sumnjao da ću uspjeti, ali uspjeh je došao dosta ranije nego što sam očekivao. U mojim kasnim dvadesetima imao sam sve.

Tada sam već neko vrijeme išao sa djevojkom koja je uskoro i zatrudnila. Vjenčali smo se i ne mogu reći da sam požalio. Njezina trudnoća je samo ubrzala stvari. Sigurna sam i da nije bila trudna da bi kad-tad postala moja žena. Nakon tri godine braka već smo imali dvoje male prekrasne djece.

 

ŠOK PO POVRATKU

Kao što sam rekao, posao je išao dobro, međutim zahtjevao je žrtvovanje slobodnog vremena. Mnogobrojna putovanja i rad do kasno u noć utjecali su da sam premalo vremena provodio sa ženom i djecom. Moja se žena nikada nije žalila na to, shvaćala je da je to neophodno. Koliko god mi je bilo žao, ipak sam morao raditi jer bez tolikog truda ne bi bilo novaca pa ni lagodnog života kojega smo vodili. Žena nije radila, samo da ne protumačite pogrešno, sama je izabrala tako. Umjesto posla posvetila se odgoju naše djece i kućanskim poslovima. Sama je rekla da joj je tako najbolje. Ipak, najviše sam joj nedostajao ja, koliko god to nije htjela priznati.

Moj posao je zahtjevao dosta putovanja. Vanjska trgovina prije svega traži konstantna putovanja u inozemstvo, ponekad i po više tjedana. Događalo se to često i na tim putovanjima mi je uvijek bilo najteže – daleko od doma, žene i djece… Uvijek sam se vraćao sa torbama punima darova za svih njih, da bi koliko-toliko ublažio svoj izostanak.

Jedno putovanje zauvijek mi je promijenilo život. Baš kao u nekom igranom filmu, dogodilo se da sam umjesto večernjim zrakoplovom iz Zagreba odlučio doletjeti jutarnjim. Neki su mi sastanci otpali i nisam htio gubiti vrijeme. Kroz glavu mi je prošla zamisao – zašto ne bih iznenadio ženu. Još sam joj kao dodatno iznenađenje kupio lijepe naušnice!

Umjesto da ja priredim iznenađenje, iznenađenje je dočekalo mene. Polako sam se prikrao u kuću, bilo je još relativno rano i bio sam siguran da je moja žena u krevetu jer su djeca u školi. Prišuljavši se sobi, čuo sam njezine uzdahe. Moja je žena imala malu kolekciju vibratora koju sam joj ja kupio u šali, rekavši „Ovo je za tebe, da me ne varaš sa drugima dok me nema“. Sa osmjehom na licu provirio sam kroz ključanicu. Ostao sam šokiran.

 

NEVJERNA ŽENA

U krevetu sa ženom je bio neki muškarac. Ostao sam nepokretan. Virio sam kroz ključanicu moju ženu koja se ševila se nekim drugim muškarcem i nisam se mogao pomaknuti. Kroz glavu mi je zujalo 500 misli. U šoku nisam znao što napraviti. Vjerojatno bi netko drugi uletio i pretukao nepoznatog muškarca, ali ja sam bio šokiran i nisam znao što učiniti. Šokiralo me to što sam vidio, šokiralo me da me moja voljena žena vara sa nekim nakon deset godina braka.

U šoku i tišini nisam čak ni ušao u sobu nego sam sjeo u dnevni boravak, natočio viski i prebirao misli u glavi. Scenu moje žene sa drugim muškarcem nisam mogao izbaciti iz glave. Izašao sam iz kuće ostavivši svoje stvari kako bi znala da sam došao. U tom trenutku se nisam mogao susresti oči u oči sa njih dvoje.

Vratio sam se kasnije, ipak prije nego su se djeca imala vratiti iz škole. Htio sam porazgovarati s njom. Dočekala me u kuhinji, nije ništa rekla. U tišini smo se gledali neko vrijeme, kada je ona proplakala. Plakala je govoreći kako mene nikada nema doma, kako ona to razumije ali kako joj je sex potreban, kako ima ljubavnike već neko vrijeme ali da je to samo životinjska strast, ništa drugo. Iznenadio sam samoga sebe kako sam sve to brzo prihvatio, vjerojatno iz razloga što sam se već duže vrijeme osjećao krivim što ne provodim više vremena sa njom.

Objasnila mi je kako je sve počelo slučajno kada je upoznala prijateljičinog brata. Ni sama ne znajući kako, završili su u krevetu. Bilo joj je, kako je rekla, grozno, ali sex joj je jedostavno falio. Nije se htjela ni s kim vezivati pa nije imala ljubavnika u pravom smislu te riječi, već je imala kratke seksualne veze sa nekolicinom muškaraca.

Ništa me toliko nije zaprepastilo koliko moje misli. Sve te njezine priče o drugim muškarcima su me natjerale da zamišljam. I na moje zaprepaštenje, sve me je to napalilo!

 

NOVI UŽITAK

Znao sam da me moja žena voli i da je samo bila riječ o seksu. Prisjećajući se onoga što sam vidio kroz ključanicu, osjetio sam čudnu želju da to doživim ponovo. Nisam znao kako da to priznam ženi. Ipak, kako je navaljivala da mora nešto učiniti za mene, kako bi mi se barem koliko-toliko odužila, iako ne znam kako se za to može odužiti, rekao sam joj što želim.

Bila je šokirana, nije znala kako reagirati. Do prije nekoliko dana nisam ni znao da me vara a sada sam htio da to nastavi i to tako da ja promatram! Nije znala kako reagirati. Pričali smo još dugi niz mjeseci o tome prije nego što smo se konačno i odlučili.

Igrica se svodila na to da ona poziva druge muškarce u stan i da ti muškarci misle da sam ja na putu. Kada bi oni počeli svoju igricu, ja bih kroz ključanicu promatrao. Siguran sam da će se ovo mnogima učiniti totalno perverznim. Kada brak i seksualni život postane klasika, treba nešto novo da bi se ponovo razbuktala vatra. Ispalo je da je ova naša igrica baš ono što nam je trebalo.

Žena bi se seksala sa muškarcima, koje izgleda nikada nije bio problem pronaći, dok bi ja promatrao kroz ključanicu. Njihova oznojna tijela i uzdasi bi me strašno napalili. Da, neki drugi muškarac je ševio moju ženu, ali iz nekog čudnog razloga to me strašno palilo. Znao sam da pali i moju ženu jer u trenutku kada bi muškarac napustio kuću, misleći kako mi je nabio rogove, ja bi ušao u sobu i bez riječi navalio na svoju ženu. Bila mi je privlačnija nego ikada, doza bizarnosti samo je dodatno začinjavala cijelu situaciju. Činjenica da je prije bila sa nekim drugim a da stvar završavam ja, bila je previše za mene. Žena je bila sretna što ponovo kraj sebe ima zvijer. Sex bi bio vatren, žestok i bez ikakvih granica.

Otkrili smo jednu novu stvar koja nam je seksualni život podigla u nove dimenzije, koje tek istražujemo i koje ne želimo napustiti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments