5 savjeta kako vratiti bivšu

4

Mislili ste da ćete cijeli život provesti zajedno, a tada je usljedio hladan tuš – prekinuli ste. Pitanje je: želite li ponovo biti s njom? Bez obzira prekinuli prije pola godine ili mjesec dana, uvijek postoji način za povratak bivše. Ukoliko to stvarno želite, nastavite čitati dalje…

 

SHVATITE ZAŠTO JE DOŠLO DO PREKIDA

Pošto je došlo do prekida očigledno je postojao neki problem, ili je sve bio rezutat nesporazuma. Prije nego što uopće pokrenete svoj plan povratka bivše morate ozbiljno, i prije svega objektivno, razmisliti o vašoj prijašnjoj vezi. Što je bio razlog vašem prekidu? Objektivnost je ovdje važna, jer prije nego što uperite prstom u nju, shvatite da bi vrlo vjerojatno ona uperila tri prsta u vas. Ovo je kritični proces, jer vam niti jedna djevojka neće dati drugu priliku ukoliko niste svjesni svojih pogrešaka.

 

POBOLJŠAJTE SE

Kada ste shvatili koje su pogreške bile s vaše strane, bez obzira jeste li prekinuli vi ili ona, vrijeme je da ih ispravite. I to prije nego se nađete s njom. Zašto? Zato što želite da ona primjeti da ste vi drugi muškarac, i da požali što je došlo do prekida. Cilj je da ona vidi da ste vi muškarac u kojeg se zaljubila, a ne onaj s kojim je prekinula.

 

KONTAKTIRAJTE JE

Nakon rasprave s vama, vrijeme je da raspravite i s njom. Zazovite je i pitajte je li za neobaveznu kavu s vama. Možete joj poslati i SMS ili mail, ali u ovakvim situacijama poziv bi ipak trebala biti bolja opcija. Ono što je važno u ovom slučaju jest da budete nenametljivi. Izjave poput „ne mogu živjeti bez tebe“, ili „želim te natrag“, mogu napraviti više štete nego koristi, te je odbiti već u startu. Dajte joj prostora i vremena ukoliko želite da taktika uspije.

 

KONTROLIRAJTE SE

Došao je i taj dan sastanka. Prvi trenutak kada je, prvi put od kad ste prekinuli, vidite možete izgubiti kontrolu, pa iz vas izleti hrpa srcedrpateljskih izjava. Stop! To se nikako ne smije dogoditi. Koliko god vam bilo drago da je vidite, i koliko god je željeli, morate ostati smireni i imati cijelu situaciju pod kontrolom. Budite zabavni i nenametljivi, a najvažnije je da vidi koliko ste se primjetili. Cilj je da se ona zapita zašto je prekinula s vama, i da vas poželi natrag.

 

NASTAVITE PREMA CILJU

Nakon prvog sastanka nastavite s izlascima, ukoliko to ona želi. Ovdje se nekada zna dogoditi da se muškarci brzo zaborave, i najvažnije zaborave razlog zbog koga su prekinuli sa djevojkom. Točnije, počnu se ponašati kao da prekida nije ni bilo. Stoga je izuzetno važan prvi korak u kojem ste trebali ozbiljno razmisliti o svemu. Kao što smo već spomenuli, budite nenametljivi i dajte joj prilike da vidi da ste se promjenili. Ne zaboravite da djela znače više od riječi. Kada osjetite da vas gleda drugim očima, vrijeme je za konačnu provedbu plana! Sretno.

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

4 comments

Post a new comment

Najšokantniji preokreti u seriji 24

Večeras je premijera dugoočekivane nove sezone jedne od najboljih serija svih vremena, a kao uvod vam donosimo najbolje preokrete u dosadašnjim sezonama serije 24   ...