Idealne poze za analni seks

2

Donosimo vam osam poza koje su idealne za užitak u analnom seksu

 

STRAGA

Postoje dvije verzije ove poze koje su djevojke pronalaze prilično ugodnom. U obe verzije djevojka legne na trbuh te ispod zdjelice postavi jastuk, ili jednostavno podigne guzu lagano u zrak. Verzija u kojoj djevojka raširi noge, dok su vaše skupljene, nudi lakšu i dublju penetraciju, dok verzija u kojoj je djevojka skupljenih nogu, a vi raširenih, djevojkama nudi jači podražaj G točke (iako je penetracija analna). Za vrijeme penetracije djevojka također lakše može dodirivati klitoris pojačavajući sebi tako užitak.

 

DOGGY

Dobri stari doggy je odlična poza i za analni seks, a prednost joj je što je većina djevojaka obožava (59,9% ispitanica u našoj anketi). Kako je poza dobro poznata ne treba, nadamo se, spominjati kako je izvesti, samo ćemo spomenuti da je u verziji za analni seks potrebno da se djevojka malo niže spusti nego inače kako bi vam olakšala penetraciju. Bolji kut penetracije za njezin užitak dobit ćete i ako ona spusti glavu i ramena što bliže krevetu (ili tlu, ovisno gdje se nalazite).

 

BULDOG

Ova verzija doggyja nudi još jači užitak za muškarce, dok je određeni dio djevojaka ne preferira zbog izostanka gledanja u oči svog partnera (baš kao i kod doggyja). Razlika u odnosu na doggy je što su noge djevojke (koja se spusti na sve četiri) skupljenje dok muškarac ne kleči na koljenima, već čuči iza djevojke. Ova poza je dosta „zločestija“ od doggyja pa upravo ta zločestoća može dodatno podići atmosferu.

 

PLES U KRILU

Poza, koja je dobila ime po striptizetama i njihovom plesanju za privatne mušterije, je idealna poza za djevojke koje su početnice u analnom seksu. Kako je ovo poza u kojoj ona „sjedi“ na partneru, moći će kontrolirati dubinu i brzinu penetracije. Sjednite na krevet ili bilo koju podlogu (prednost pove poze je i što se može prakticirati bilo gdje), raširenih nogu, a vaša partnerica treba sjesti na vaš penis. U ovoj pozi je ona ta koja treba sve raditi…

 

BISERNI ULAZ

Poza koju tako često možete vidjeti u porno filmovima je poza koja djevojkama može pružiti veliki užitak, pogotovo zato jer je, zbog prisnih dodira tijela, smatraju izuzetno intimnom. Legnite na leđa a vaša partnerica neka legne leđima na vas. Ova poza nudi odličan kut penetracije za vaše parnerice ta će joj, iako penetrirate analno, istovremeno podraživati i G točku. Vjerojatno će vam trebati vremena da se uigrate ali je vrijedno vježbanja i uigravanja!

 

ŽLICA

Još jedna i muškarcima i djevojkama omiljena poza je idealna za analni seks, pogotovo ako ste početnik. Djevojka legne na bok, baš kao i vi pozicioniravši se odmah iza nje. I ovu pozu djevojke smatraju jako ugodnom i intimnom pa joj doživljaj pojačajte zagrljajima i poljupcima. Kut penetracije je također jako povoljan za djevojke – još jedan razlog da s ovom pozom (kao i plesom u krilu) započnete svoj ulazak u svijet analnog seksa.

 

DUBOKI UDAR

Kao što se može i zaključiti, ova poza nikako nije za početnike (pogotovo početnice) u analnom seksu. Penetracija u ovom položaju je prilično duboka, stoga ovu pozu prakticirajte samo ukoliko ste prilično opušteni kada je analni seks u pitanju kada vam ova poza može donjeti veliki užitak. Djevojke legne na leđa tako da je guzom na rubu kreveta. Vi kleknete uz rub kreveta a partnerica vam noge stavlja na vaša ramena. Ovim potezom vam omogućuje laganu penetraciju stoga pazite da pri penetriranju ne upotrjebite preveliku silu jer bi joj nagla i duboka penetracija mogla izazvati neugodu, pa je čak i ozljediti.

 

KAUBOJKA

Nakon jedne poze koja nije za početnike, završimo tekst s pravom početničkom pozom – kaubojkom. Poza u kojoj je ona na vrhu daje potpunu kontrolu vašoj partnerici, tako da će ona biti ta koja će moći odrediti tempo i dubinu penetracije. Legnite na leđa, nakon čega vas vaša partnerica treba „zajašiti“. Noge savinite u koljenima kako bi joj dali oslonac za leđa, a možete koristiti i varijaciju poze – obrnuta kaubojka, u kojoj vam je ona okrenuta leđima. Ova poza će vam, zbog pogleda na penetraciju, omogućiti dodatan užitak.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

2 comments

Post a new comment

Stalloneov trening program za ruke

Ukoliko želite imati impresivne ruke slijedite trening program Sylvestera Stallonea   Iako dobro u 60-tim, Stallone još uvijek ima tijelo za kojim velika većina nas ...