Najbolje poze za odlaganje ejakulacije

0

Ukoliko imate problema s preranom ejakulacijom ovo su dvije poze za vas

 

Položaji gdje ima puno trenja, kontinuiranog stiskanja i mnogo zajedničkog kretanja, za muškarca mogu biti previše uzbudljivi što dovodi do prerane ejakulacije. Kako se to ne bi dogodilo potrebno je prije svega izbjegavati položaje koji su „poznati po tome“. Misionarski položaj i njegove varijante su prilično intimne poze i prepuštaju muškarcu većinu posla, stoga ih treba izbjegavati. Iz istog razloga treba izbjegavati i doggy.

Sa druge strane varijacije kaubojke vam itekako mogu dobro doći. Sjedite na rub kreveta sa stopalima na podu. Žena omota ruke oko vašeg vrata, a noge oko struka. U ovom položaju trenja gotovo i nema, a partneri pomicanjem kukova određuju ritam. Ovaj položaj je vrlo ugodan za ženu, jer se u ovom položaju pritišću osetljive tačke na vaginalnom otvoru i stimulira G-točka. Sa druge strane muškarac nema toliko podražaja kao u gore spomenutim pozama, a intimni zagrljaj će vam odvlačiti misli od svih podražaja. U ovom položaju ejakulacija je uvek odgođena.

Najbolji položaj je ipak kad muškarac legne na leđa,  a žena ga opkorači licem okrenuta prema njemu. U ovom položaju žena vodi igru i kontrolira situaciju. Muškarac treba samo ležati, opustiti se i prepustiti ženi da vodi. Kako bi ovaj položaj bio intimniji, muškarac može privući ženu sebi u zagrljaj, tako da im se glave dodiruju. U ovoj pozi ćete izdržati (na njezino zadovoljstvo) prilično dugo.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments