Poze koje žene obožavaju

0

Žene također vole eksperimentirati, ali s ovih šest poza nikada nećete pogriješiti jer su ženama najomiljenije

 

„Najbolje je kad doggy slijedi nakon kaubojke, jer dođe kao vrsta zamjene uloga, iz dominantne u podređenu“

 

Kad pitate žene za njihove omiljene poze u seksu, svaka će vam početi nabrajati čuda i čudesa – i to većinom one koje su vidjele u Cosmopolitanu ili (one ‘hrabrije’) u nekom porniću. Dobit ćete dojam da razgovarate zapravo sa Samanthom iz serije Seks i grad, nimfomankom bez moralnih ograničenja i srama. Ali budimo realni, kad se nađete između četiri zida, žene u stvarnosti prakticiraju pet najčešćih koje su im ujedno i najomiljenije.

 

ONA NA VRHU

Ovo je omiljena poza kod žena koje vole dominaciju. Trenutak u kojem indirektno žele pokazati da su ipak one te koje ”vladaju svijetom”. Osjećaj nadmoći nad muškarcem koji djeluje kao potpuni afrodizijak i budi u njoj pritajenu amazonku. Priznajte da ste i vi znali katkada ostati zatečeni.

 

DOGGY

”Doggy style” je jedna od najsenzualnijih poza u seksu za ženu, a opet savršena za one koje baš i ne vole prakticirati analni. Najbolje je kad slijedi nakon kaubojke, jer dođe kao vrsta zamjene uloga, iz dominantne u podređenu. A  i najpraktičnija je za svakakve okolnosti, bilo da ste u zatvorenom i privatnom prostoru, ili negdje vani u naletu trenutne napaljenosti. Vrlo prikladna za razvijanje kreativnosti i mašte.

 

STRAGA

Ovu pozu bi mogli nazvati i „ležeći doggy“. Pozu u kojoj žena leži na trbuhu, skupljenih nogu, a vi ste iznad nje u pozi za sklek (pazeći da je ne opteretite težinom) ljepši spol obožava jer joj u ovom položaju pogađate famoznu G-točku! Ukoliko joj istovremeno i ljubite vrat postite ćete istovremeno i osjećaj dominacije i romatnike! A to može značiti samo jedno – pun pogodak!

 

69

Žene vole zadovoljiti, ali žele biti i zadovoljene. U ovom paketu se ”ubiju dvije muhe jednim udarcem”. Sama činjenica da se i vi trudite oko nje, kao što i ona oko vas tog trenutka, daje joj dodatni nagon i poticaj da vas usreći do kraja, koliko god dugo trebalo. Ali oprez – budite dovoljno kreativni, posvećeni i dobri u tome što radite, inače prethodno navedeno pada u vodu.

 

ŽLICA

Iako može biti dosta strastvena, žene je doživljavaju vrlo romantičnom, vjerovali ili ne, pa je više vole prakticirati u nježnijoj verziji. Tu je udoban položaj u kojem se ona potpuno opušta, vaše ruke omotane oko njenog tijela koje djeluju zaštitnički. Cijelim svojim tijelom dodirujete njeno, a  koža je vrlo osjetljivi organ koji može biti snažna erogena zona. U toj pozi žena se potpuno prepušta samo vama, vašem ritmu i vašim rukama. Doslovno.

 

MISIONARSKA

Najpopularnija, najčešća, najjednostavnija. To što smo je stavili na posljednje mjesto, ne znači da je najmanje omiljena. Nema tu prevelike znanstvene fantastike – ona dolje, vi gore. Mnogi muškarci je smatraju najdosadnijom, ali prava žena zna jako dobro iskoristiti prednosti ove poze. Tu već do izražaja više dolaze grebanje noktima u jačem nagonu, stiskanje vaše stražnjice, podizanje bokova za jaču senzualnost..

Ali kod ove poze moramo upozoriti na jednu ”skrivenu” opasnost. Za vas. Ako se cijeli seks svede samo na nju i traje kojih 10-ak minuta, bolna istina je ta da ipak možda i niste tako dobri u krevetu kao što se nadate ili mislite da jeste. Žene je često znaju odabrati kad im nije netko baš tako privlačan pa samo nek se to odradi, ili kad nisu baš raspoložene za neki seks uopće, nego čisto tek toliko jer ste vi baš navalili.

 

Nadamo se da smo vam barem malo približili žensku psihologiju seksa koju ćete znati iskoristiti. Zapamtite samo ovo: Zadovoljena žena je sretna žena. A svaka sretna žena jako dobro zna pokazati svoju zahvalnost. I opet. I opet. I opet. I opet.

 

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Club 23

Najkultniji župski klub još uvijek žari i pali       CLUB 23 SREBRENO, ŽUPA DUBROVAČKA Šetalište Frana Tuđmana 23   Prostor Od dana kada ...