5 poza za užitak u trojcu

0

Ukoliko ste od onih koji uživaju u akciji u troje ove su vam poze sigurno dobro poznate

 

‘Za to vrijeme vi uživate u svim prednostima doggy poze, prva djevojka u vašoj penetraciji i dodatnom oralnom stimuliranju klitorisa, a druga djevojka u oralnom’

 

ORALNI UŽITAK

Ležite na leđima dok vas prva djevojka oralno zadovoljava. Za to vrijeme vam druga djevojka sjeda na vašu glavu kako bi je vi mogli oralno zadovoljiti. Osim oralnog zadovoljstva dodatni stimulans će vam biti i dodir grudi i bradavica po vašem tijelu djevojke koja vas oralno zadovoljava.

 

DOUBLE TROUBLE

Ponovo ste na leđima, ali ovaj put oralno zadovoljavate prvu djevojku koja je na vašem licu u pozi obrnuta kaubojka. Djevojka dva je već na vama u pozi kaubojka, a kako su dvije djevojke jedna drugoj okrenute licem omogućeno im je da se zabavljaju i međusobno. Vi ćete, nažalost, propustiti vizualno taj dio, ali ćete itekako uživati u osjećaju penetracije i oralnog zadovoljavanja partnerice.

 

MAKSIMALNI UŽITAK

Prva djevojka je u pozzi doggy, dok se druga djevojka uvlači ispod nje kako bi mogle imati oralni seks u pozi 69. Za to vrijeme vi uživate u svim prednostima doggy poze, prva djevojka u vašoj penetraciji i dodatnom oralnom stimuliranju klitorisa, a druga djevojka u oralnom. Užitak za vas i prvu djevojku će se povećati ako upotrijebite i koji trik poput kineske devetke.

 

GENERAL BITKE

Logična varijacija prethodne poze, s tim da se druga djevojka ne uvlači ispod prve, već se namješta ispred njezine glave kako bi je ova mogla oralno zadovoljavati. Nedostatak ove poze u odnosu na prethodnu je u tome što prva djevojka nema dodatni oralni podražaj, već samo vašu penetraciju. Ali, vama pruža i užitak penetracije i prekrasan pogled.

 

PODČINJENA

Prva djevojka leži na krevetu s nogama na vašim ramenima dok vi penetrirate pod različitim kutovima. Za to vrijeme druga djevojka sjeda na lice prve djevojke kako bi je ova mogla oralno zadovoljavati. Vama se ujedno pruža mogućnost izmjene poljubaca sa drugom djevojkom dok će prva djevojka uživati u potpuno podčinjenom položaju.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Top 5: Glazbeni hitovi 90-tih

Online anketa je završena, izabrali ste najveće domaće hitove 90-tih godina   5. DARKO RUNDEK „APOKALIPSO“ 4% Naslovna pjesma istoimenog debitantskog albuma iz 1997. godine ...