Yvonne Strahovski

0

Australska glumica koja jednostavno osvaja svojom prirodnom ljepotom i prekrasnim osmijehom

 

7.9

Datum rođenja: 30. srpanj 1982., Mjesto rođenja: Sydney, Australija, Website: twitter.com/y_strahovski

 

Postoje žene koje s mnogobrojnih naslovnica naprosto hipnotiziraju svojim životinjskim seksipilom i tijelom koje kao da je sam Michelangelo klesao. Kate Upton, Miranda Kerr, Adriana Lima, Megan Fox, Bar Rafaeli su među onim djevojkama koje bi svaki muškarac bez razmišljanja odvukao u krevet. Međutim, postoje i žene koje imaju nevjerojatnu prirodnu ljepotu, kojima nije potrebno šminkanje da bi bile lijepe, i kojima je veliki dio njihove privlačnosti i njihov personality. Nema muškarca koji takve djevojke ne bi poželio za bračne družice! Yvonne Strahovski je sretnica koja spada u ovu drugu grupu, Australka koja je slavu stekla ulogom agentice Sarah Walker u Chucku, a do nedavno smo zbog njezine uloge Hannah McKay imali još jedan razlog gledati Dextera!

Prelijepa Australka poljskih korijena doslovno ostavlja bez daha svojom prirodnom ljepotom i razoružavajućim osmijehom, ali se ne srami pokazati ni svoje tijelo i seksipil. Svatko tko je vidio njezine slike za reklamu nekog prirodnog napitka, sigurno je zapamtio slike u kojima Yvonne ne nosi ništa osim – body paintinga!

Međutim, koliko god je voljeli gledati na slikavanjima, sva njezina privlačnost najbolje dolazi do izražaja na TV ekranima. Chuck jest bila zanimljiva serija, ali smo je ipak najviše gledali baš radi Yvonne. Nažalost, Chuck je završio u siječnju 2012. godine. Osmijeh na lice vratila nam je pojavljivanjem u posljednje dvije sezone Dextera, ali i Dexter je završio u rujnu 2013. godine. Što dalje? TV glumice, nažalost, rijetko uspijevaju na velikom platnu, a Yvonne je prvu šansu imala u komediji Guilt Trip uz Setha Rogena i Barbaru Streisand. Unatoč odličnim glumačkim imenima film je prošao nezapaženo, pa se nadamo da će više sreće imati u SF akciji I, Frankestein.  A ako ne uspije, držimo fige da se nađe neka serija u kojoj će seksi Yvonne ponovo zabljesnuti.

 

BIOGRAFIJA

Laboratorijski tehničar Bożena i električni inženjer Piotr Strzechowski su iz Poljske preselili u predgrađe Sydneya gdje je i rođena Yvonne koja je, nakon prve uloge u školskoj predstavi Shakespearove Dvanaeste noći, čvrsto odlučila da će biti glumica. Igrajući u kazalištu, uspješno je i diplomirala glumu 2003. godine, nakon čega se okušala u australskim TV showovima poput Double The Fist, Headland i Sea Patrol. Nije zaboravila niti kazalište pa je postala suosnivač kazališne tvrtke Sauna productions.

Međutim, Yvonne je htjela puno više, pa se stopama sunarodnjakinja Nicole Kidman i Cate Blanchett zaputila u Los Angeles. Snimku svoje glume poslala je producentu Joshu Schwartzu, koji je odmah u njoj prepoznao seksi agenticu Sarah Walker za seriju koju je pripremao – Chuck. Da bi bila pristupačnija američkoj publici, promjenila je prezime u Strahovski, a Chuck se prikazivao punih pet sezona. Serija nikada nije ostvarila veliki uspijeh, ali je imala svoju vjernu publiku koja je posebno simpatizirala atraktivnu Australku.

Za mnoge glumce bi završetak serije koja ih je proslavila, bio razlog za paniku, ali Yvonne se odlučila okušati na velikom ekranu. Filmsku karijeru započela je malim indie filmovima I Love you Too i Matching Jack, nakon čega je izabrana za ulogu u akcijskom trileru Elitni ubojice uz Clivea Owena, Roberta De Nira i Jasona Stathama. Donekle razočarana nedostatkom rezultata, vratila se malim ekranima ulogom seksi ubojice u Dexteru, a da bi zadržala dodir za filmom zaigrala je uz Setha Rogena i Barbaru Streisand u komediji Guilt Trip. Njezina prva „prava“ uloga dolazi početkom slijedeće godine, kada će uz Aarona Eckharta igrati jednu od glavnih uloga u strip ekranizaciji I, Frankestein.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

4 stvari koje štete seksualnom životu

Neke su stvari očigledne i opće poznate, no znanstvenici su nedavno utvrdili nekoliko sitnica koje na veliko iznenađenje također igraju ulogu u seksualnom životu   ...