Kate Beckinsale

0

Prelijepa Kate Beckinsale nas je oduševila u Total Recallu, te nam još jednom pokazala kako dobro izgleda u akcijskim ulogama

 

8.8

Datum rođenja: 26. srpanj 1973., Mjesto rođenja: London, Velika Britanija, Website: www.kbeckinsale.net

 

Jedna od najvećih zabludi jest da su djevojke iz Velike Britanije ružne. Zbog te izjave je požalio i Silvio Marić, dok je igrao u Premiershipu, a čudi činjenica da je to izjavio čovjek koji ni u kojem slučaju ne spada u skupinu ljepotana. Kelly Brook, Sophie Howard, Lucy Pinder su djevojke koje ostavljaju bez daha, a da ne govorimo o najljepšoj djevojci koja dolazi s otoka – Kate Beckinsale.

Sumnjamo da na svijetu postoji muškarac, kojemu srce još uvijek kuca, koji nije čuo za ovu ljepoticu i kojemu pojava Kate na ekranu ne uzrokuje porast broja otkucaja srca. Dok se za prije spomenute djevojke može reći da im je naglasak na seskipilu, Kate je ne samo užasno sexy nego je i nevjerojatno lijepa. Prelijepo lice, s neviđenim kestenjastim očima, punim usnama, dugom kosom, vitkim tijelom, dugim nogama, spektakularnom guzom… shvatili ste koliko smo opčinjeni njom.

Međutim, Kate se ne smatra savršenom a razlog je, kako ona sama navodi – nedostatak grudi. U jednom intervjuu je čak izjavila da joj je uvijek žao što je priroda tu nije više obdarila, već je nasljedila veličinu od majke. Da imam veće grudi stalno bi trčala gore – dole, našalila se jednom prilikom Beckinsale.

Mi to definitivno ne primjećujemo jer je toliko savršena u svakom drugom pogledu da bi je, da slučajno ima prirodne četvrtice ili petice, trebalo zakonom zabraniti zbog ubojitog utjecaja na zdravlje ljudi!

 

BIOGRAFIJA

Umjetnost i gluma su jednostavno bili usađeni u gene Kate Beckinsale, poznati britanski komičar Richard Beckinsale, i njegova žena glumica Judy Love, su joj bili rod. Svoju nadarenost počela je pokazivati u teenagerskim godinama kada je osvajala nagrade za pisanje poezije i kratkih pričica. Međutim, život joj je zamalo pošao krivi putem kada je zapala u probleme s anoreksijom i pretjeranim pušenjem. Život je ipak uspjela staviti pod kontrolu pa se, na studiju ruske i francuske literature na Oxfordu, odlučila ozbiljnije uhvatiti glume.

Manje uloge u televizijskim serijama dovele su je do filmskog debija u Puno vike nizašto Kennetha Branagha. Godinu dana kasnije glumila je uz mladog Christiana Balea u Princu od Jutlanda, nakon čega je dobil glavnu ulogu u filmu Emma. Nakon uloge u Posljednjim danima disca uz Chloe Sevigny, Kate je zasjala u Palači s rešetkama uz Claire Danes. Iako je film bio potpuno razočarenje na box officeu primjetio ju je netko izuzetno važan u Hollywoodu.

A taj netko je bio nitko drugi nego veliki Michael Bay koji ju je angažirao za Pearl Harbor. Istina, ulogu je dobila nakon što je Charlize Theron odustala, ali Beckinsale je konačno dobila priliku u velikom blockbusteru. Uloga medicinske sestre Evelyn Johnson koja se nađe u ljubavnom trokutu s Joshom Hartnettom i Benom Affleckom joj je donjela pozornost koja joj je, kao glumici, trebala iako je, sa spomenutim dvojcem, podjelila Razzie nagradu za najgori filmski par. Sve je to zboravljeno kada je nominirana za najbolju glumicu na MTV-jevim filmskim nagradama.

Nakon što se ponovo ujedinila s Christianom Baleom u filmu Laurel Canyon Beckinsale je prihvatila ulogu po kojoj će kasnije postati najprepoznatljivija. Selena, ubojica vampira u tijesnom kožnom kostimu u Underworldu, će od nje napraviti i akcijsku zvijezdu ze novu ljubimicu fantasy i horror žanra. Uloga Selene ju je bacila u naručje Hugha Jackmana u tematski sličnom filmu – Van Helsing. Nakon akcijskih uloga Beckinsale je iznenadila mnoge ulogom legendarne Ave Gardner u Scorseseovom Aviatoru uz Leonarda DiCapria.

Nove avanture Selene u Underworld: Evolution usljedile su 2006. godine, nakon čega je usljedila uloga u romantičnoj komediji Klik, u kojoj je glumila ženu Adama Sandlera. Isprobavanje različitih žanrova Beckinsale je nastavila ulogom žene zatočene u hotelskoj sobi u horroru Soba Smrti. Usljedilo je par manjih uloga prije nego se 2009. vratila u mainstream ulogom detektivke koja na Antartiku pokušava otkriti ubojicu u filmu Whipeout.

Nakon trigodine izbivanja sa scene početkom ove godine vratila se krimi trilerom Krijumčari u kojem je glumila uz Marka Wahlberga. Usljedila je uloga Selene po treći put u Underworld: Buđenje, a da može igrati i uloge negativki pokazala nam je u Total Recallu u kojem glumi lažnu suprugu Colin Farrella.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments