Kako govoriti prostote u krevetu?

0

Šutnja nije zlato, pogotovo ne u krevetu – verbaliziranje naših želja pomoći će nam da otpustimo mentalne kočnice i uživamo u nesputanom seksu

 

„U ključnom trenutku reći nešto što djevojku neće uvrijediti ili prepasti se pokazalo kao umijeće teže savladivo od programiranja“

 

Svatko od nas je barem jednom poželio u pravom trenutku djevojci uputiti savršenu prostu rečenicu i time užariti atmosferu u krevetu. No, u stvarnosti se većina zaustavi na razmišljanju što je uzbudljivo a da ne zvuči uvredljivo ili ljigavo. U ključnom trenutku reći nešto što djevojku neće uvrijediti ili prepasti se pokazalo kao umijeće teže savladivo od programiranja. A opet, jasno nam je koliko je to važno. Naša se verbalna seksualnost redovito zaustavi na paničnim mislima pa najčešće ne izgovorimo – ništa. Erotske priče na internetskim stranicama i u starim časopisima davale su naznaku što bi moglo biti napaljujuće, ali kad to izgovorimo, nikada ne ispadne onako kako smo željeli. Ako niste od onih koji su savladali tehniku dirty talka, slatkih malih prostota, ili niste sigurni kako ih izgovoriti, evo nekoliko jednostavnih i lako primjenjivih savjeta. Uostalom, to je umjetnost koju svatko može savladati – sve što trebate jest malo inspiracije i zrnce prakse. Krenimo!

 

JEDNOSTAVAN POČETAK

Spavaća soba nije pozornica za ostvarenje najprljavijih misli koje možete zamisliti. Jednostavne fraze poput “tako si seksi” podignut će temperaturu. Potrebno je neko vrijeme da postanete sasvim entuzijastični za ono što se događa između vas i partnerice pa ne treba ništa požurivati.

 

STVORITE ALTER EGO

Danju ste fino odgojeni muškarac kojeg bi svaka majka za zeta, ali iza zatvorenih vrata možete imati život bilo kojeg lika na svijetu, biti poput Jamesa Bonda ili poznatog glumca. Tko god odlučili biti, igranje izmišljenih likova može pomoći pri eksperimentiranju s prostotama.

 

TRAŽITE I ZAHTJEVAJTE

Svaki pravi muškarac priznat će da nema ništa uzbudljivije od žene koja zna što želi u krevetu. A još je uzbudljivije kad mu žena to kaže. Isto tako, i žene vole kad im muškarac reče što želite da vam radi. Stoga, nemojte prešutjeti nijednu stvar koju biste voljeli da vam učini, ma koliko vam se ona činila perverznom. A ako vam već radi to što volite, recite joj da uživate i da se osjećate odlično.

 

OTKRIJTE NJEZINE ŽELJE

Ako niste sigurni koliko vašu djevojku uzbuđuje čuti prostotu, voli li više laganu erotičnost ili sirovu seksualnost, napravite mali test. Neka vam opiše što bi željela da joj radite – do detalja. Iz njihova odgovora možete shvatiti što ona želi čuti.

 

BAŠ VAS BRIGA KAKO ZVUČITE

Kad smo napaljeni, mozak nam radi drukčije i mnoge stvari koje nam se inače čine glupima, u vrućim trenucima djeluju vrlo poticajno. Možda je u pitanju neki pranagon, ali dovoljno je dobar da mu se prepustimo. No što napraviti ako kažete nešto prosto, a ona se sledi? Ako joj smeta, ostavite je – očigledno nije za vas.

 

SAMO NAPRIJED

Možda niste najbolji u prostotama – pogotovo ako inače ne volite takve riječi. I nikada ne znate kako će djelovati kad kažete “j**at ću te” – nekom je to super, nekom prevulgarno. Zato je poneki  uzdah užitka odlična zamjena za prostote.

 

PAMĆENJE DIJALOGA

Zapamtite prostote koje je netko drugi napisao, baš kako glumci pamte dijaloge za erotske scene. Naravno, ne trebate ponoviti svaku rečenicu koju ste čule u porniću, ali ako već pogledate neki filmić, ako ste već nešto pročitale na tu temu, zapamtite izraze koji su vam se učinili seksi. A onda ih izgovorite u ključnom trenutku.

 

TRETIRAJTE JE KAO KOMAD MESA

Djevojke vole nježnost, ali ponekad žele i žešću akciju, pa se napale kad ih tretirate kao objekt, pogotovo kao objekt žudnje. Stoga, ako je atmosfera već uazvrela nemojte se ustručavati već se u potpunosti prepustite strasti i jednostavno je iskoristite! A to uljučuje i dirty talk.

 

Izvor: cosmopolitan.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments