Kako izabrati idealnu košulju?

0

Većina muškaraca kupuje prvu košulju koja mu dođe pod ruku, ali ipak bi trebali obratiti pozornost na ovih pet stvari

 

BOJA

Svaki muškarac koji drži do sebe u svom ormaru morao imati klasično crno odijelo, klasične crne cipele i – bijelu košulju. Dakle, s bijelom košuljom baš nikada nećete pogriješiti jer je osim s odijelom možete nositi u različitim odjevnim kombinacijama. Za manje formalne prilike možete izabrati i neku svijetlo plavu koju možete kombinirati čak i s jeansom.

 

MATERIJAL

Kvalitetne košulje su napravljene od pamuka koji košuljama osim udobnosti daje i čvrstinu, te košuljama omogućuje da ljepše stoje. Ipak, danas se većina košulja radi od sintetičkih materijala jer se takve košulje ne grče i lakše su za održavanje. Ipak, ukoliko želite ostaviti odličan poslovni dojam izaberite prirodne materijale.

 

KROJ

Kroj košulje je itekako važan te pripazite da savršeno odgovara vašoj građi. Ukoliko držite do svog tijela i atletski ste građeni možete nositi slim fit modele koji su uži u struku, ali ako imate trbuščić izbjegavajte ih u širokom luku. Umjesto toga izaberite košulju koja je jednake širine od ramena do struka.

 

OVRATNIK

Ovdje sad već dolazi do izražaja vaš osobni stil. U slučaju ovratnika nema odgovarajućeg ovratnika za određenu građu i slično. Hoćete li ići s klasičnim ovratnikom, ovratnikom sa dugmadima ili ovratnikom druge boje isključivo je vaša odluka.

 

MANŽETNE

Kod izbora manžetni postoje dvije opcije – klasičan model s jednim dugmetom i francuski sa duplim kopčanjem. Ukoliko idete na posao ili na neku svečaniju priliku nosite košulje s duplim kopčanjem, dok su one s jednim dugmetom više za neformalne prilike.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzije: Hitchcock

Ako ste se ikada pitali kako je bilo na snimanju Psiha, sada ćete dobiti odgovor   INFO Datum premijere: 28. veljača 2013. Redatelj: Saschi Gervasi ...