Zašto vam je potrebna karirana košulja?

0

Već smo pisali koje košulje u svom ormaru mora imati svaki muškarac, a jedna od njih je i karirana košulja. Kako za mlađe muškarce, tako i za starije, karirana košulja je „must have“ za svakog muškarca koji želi izgledati elegantno i moderno, ali istovremeno i opušteno.

Karirana košulja se, suprotnom mišljenju većine koja smatra da su je prvi nosili kauboji sa Divljeg zapada, prvi put pojavila u Walesu u 16. stoljeću, da bi se nakon što su je popularizirali moreplovci i radnici, preselila preko Atlantika.

Karirana košulja možda ponekad daje hipsterski izgled ali je istovremeno odlična i za casual varijante, kao i za poslovni image. Ukoliko se dobro spari sa drugim modni artiklima karirana se košulja tako može nositi u baš svim prilikama.

Najčešće se nosi preko bijele ili crne pamučne majice, a za nadolazeće hladnije dane izaberite vunenu kariranu košulju koja ne prijanja previše uz vaše tijelo. Ove su jeseni u modi karirane košulje svih boja i dezena, pa će konačan izbor boje ovisiti o vašem osobnom ukusu. Košulje je u ovom godišnjem dobu najbolje nositi uz veste i kapute, a iako savršeno idu uz jeans hlače, možete je doslovno nositi uz sve!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments