4 kombinacije za kariranu košulju

0

Karirana košulja je jedan od onih modnih artikala koje mi muškarci volimo nositi. Mnogi je smatraju i jednim od „najmuškijih“ artikala koji postoje, a osim što dobro izgledaju karirana košulja se može nositi u većem broju kombinacija. Danas vam stoga donosimo četiri kombinacije u kojima će karirana košulja posebno doći do izražaja.

S jeans hlačama. Kombinacija na koju smo navikli još od malih nogu ali za koju mnogi, pogrešno, misle da nije za one koji su prešli 20-tu. Karirana košulja ide odlično uz jeans hlače bez obzira imali vi 18, 25 ili 40 godina! Ova je kombinacija ležerna, ali to ne znači da ne može izgledati i profinjeno.

Preko majice. Košulju uz jeans, ali i neke drugo hlače, možete nositi zakopčanu, ali i raskopčanu preko majice. Ovo je još opuštenija varijanta koja je idealna za proljeće koje nam nadolazi. Ukoliko želite izgledati mladenački ovo je dobra kombinacija za vas.

Uz sako. Karirana košulja itekako može dobro izgledati uz sako i kravatu! U ovoj kombinaciji karirana košulja dobija potpuno drugi izričaj i u njoj ćete izgledati profinjeno, stilizirano i donekle retro. Ukoliko želite izgledati profinjeno, ali opet ne i previše uštogljeno pokušajte s ovom kombinacijom.

Ispod jakne. Ove tri do sada nabrojane kombinacije su više za proljetne i jesenske dane, ali karirana košulja se može nositi i u ove hladnije dane, i to ispod jakne. Obucite kariranu košulju veselih boja, obucite svoju omiljenu jaknu koju nećete zakopčati, navucite čizme i spremni ste za izlazak na ulicu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments