Grudi: 5 stvari koje biste trebali znati

0

Obzirom koliko o njima razmišljamo, o grudima znamo jako malo

 

1. ŽENE SA SILIKONIMA ČEŠĆE POČINE SAMOUBOJSTVO

Djevojke i žene se najčešće odlučuju za ugradnju implatanata u grudi jer pate od nedostatka samopouzdanja, nadajući se da će većim grudima biti zadovoljnije. Međutim, dva im istraživanja ne idu u prilog. Prema istraživanju Sveučilišta u Philadelphiji, djevojke u konačnici ne budu zadovoljne jer, nakon početnog zadovoljstva, shvate da ih muškarci sada više nego prije smatraju seks objektima te da ih većinom ne zanima kakve su kao osobe. Nakon toga uslijedi veće nezadovoljstvo i depresija nego prije postavljanja silikona. Sada dolazimo do drugog istraživanja koje je tijekom dugog razdoblja od 15 godina provodilo Sveučilište u Quebecu, a koje je pokazalo da se žene sa slikinoma sklonije samoubojstvima nego one bez! Vjerojatno zbog gore navedenih situacija…

 

2. NEKE ŽENE MOGU DOŽIVJETI ORGAZAM STIMULACIJOM GRUDI

Zvuli nevjerojatno, ali je i znanstveno dokazano. Istraživanje su napravili ugledni stručnjaci Marshall Miller i Dorian Solot, a iznjeli su ga u svojoj knjizi I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide. Prema njihovom istraživanju 1% djevojaka i žena je izjavilo da je doživjelo orgazam masažom i stimulacijom grudi! I da se nadovežemo na gornju stavku, niti jedna od 1% tih sretnica nije imala ugrađene silikone, pa se stoga zaključuje da u masaži grudi više uživaju djevojke s prirodnim grudima.

 

3. OPSJEDNUTOST GRUDIMA SE SMATRA PSIHIČKIM POREMEĆAJEM

Prema psiholozima svaki muškarac na ovom svijetu je očigledno psihički poremećen, ali u njihovim knjigama „opsjednutost“ grudima se smatra fetišem, a svaki fetiš oni promatraju kao svojevrsni psihološki poremećaj. S obzirom da je fetiš – upotreba neseksualnih objekata ili dijelova tijela kako bi se uzbudili – izgleda da su psiholozi čak i u pravu! Ali, bez obzira bili oni u pravu ili ne, to neće spriječiti muškarce da se dive lijepim grudima.

 

4. STATISTIČKI GLEDANO LIJEVA JE VEĆA

Ne postoje grudi koje su apsolutno identične, postoje samo one koje su simetričnije od drugih. Baš kao i drugi dijelovi tijela, simetrija se i kod grudi teško dogodi, a prema istraživanju koje je napravilo udruženje plastičnih kirurga SAD-a, statistički gledano lijeva dojka je veća nego desna. Zanimljivo, to je jedna stvar koja zna prilično psihički opteretiti djevojke, iako su razlike najčešće toliko minimalne da se teško može i primijetiti.

 

5. I MUŠKARCI MOGU LAKTIRATI!

Ovo zvuči još nevjerojatnije nego druge činjenice, ali iako jako rijetko i muškarci mogu laktirati. Međutim, ovaj fenomen se događa u posebnim okolnostima kao u slučaju kada se uzima lijek koji za posljedicu luči hormon regimen. Također, u slučaju liječenja nekih tumora, terapija zahtjeva liječenje estrogenom,  što može dovesti do pojave laktacije kod muškaraca. Međutim, unatoč nekim pričama o muškarcima koji doje djecu, do sada nije dokumentiran niti jedan takav slučaj. I na kraju, ne zaboravimo da i muškarci (iako izuzetno rijetko) mogu oboljeti od karcinoma dojke.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments