Kako se poigrati njezinim grudima?

0

Nikako ne zanemarujte grudi tijekom seksa! Mogu biti pravi provodnik do divljih orgazama!

 

„Možete ih obrađivati rukama, jezikom, ledom ili nekim drugim pomagalom koje vam dođe pod ruku i čini vam se primjereno“

 

Grudi su izuzetno svestrane. Vrlo su osjetljiv dio tijela, koji brzo reagira na dodire, izvor su izuzetnih užitaka – kako za ženu kojoj su grudi milovane, tako i za onoga tko ih miluje, a da estetske užitke niti ne spominjemo. Sva su grudi  lijepe i sve su drugačija, pa je uspoređivanje s drugima besmisleno.

 

OSJETLJIVOST OVISI O VELIČINI

Najprije da na brzinu obnovimo osnovne stvari o građi grudi, kako bismo lakše shvatili zašto ih možemo uzbuditi na određene načine. Bradavice obično prilikom dodira nabreknu, jer se u grudima nalazi mnoštvo završetaka živaca. Grudi postanu i  čvršće jer se napune krvlju. Žene su u području grudi različito osjetljive – neke uopće nisu i milovanje po grudima za njih je samo način da udovolje partneru. Prema podacima iz istraživanja Sveučilišta u Beču velike su grudi 24 % manje osjetljive od malih. Tome najvjerojatnije kumuje činjenica što je put kroz živce koji prenose podražaje od bradavica nešto istegnutiji. Grudi se neprestano mijenjaju. Promjene se događaju u mjesečnim ciklusima, jer njihova punoća i čvrstina ovise i o menstrualnom ciklusu. A promjene mogu najavljivati i bolest.

 

KAKO IM SE POSVETITI?

Grudi možete milovati nježno ili grublje. Možete ih obrađivati rukama, jezikom, ledom ili nekim drugim pomagalom koje vam dođe pod ruku i čini vam se primjereno. Možete ih i sisati ili grickati. Neki vole koristiti i razne kopče što ih stavljaju na bradavice. Razumije se da pri tome trebamo biti svjesni da su grudi osjetljive i važne.

Nemalo je onih koji si postavljaju pitanje o onom »pravom« orgazmu. Da li je pravi vaginalni ili klitorisni? Kod nekih žena može doći u obzir i treća mogućnost – s pravom obradom mogu doživjeti čak prsni orgazam. Podaci o tome koliko je žena doživjelo prsni orgazam vrlo su različiti. Brojke se kreću između 1% i 29 %. Neki prsni orgazam povezuju s izlučivanjem hormona oksitocin kojise izlučuje kada stimuliramo bradavice. Ako želite pokušati je li među onim sretnicama koje mogu doživjeti prsni orgazam, možete pokušati s masažom grudi, jer većina žena kaže da je upravo masaža ono što ih dovodi do orgazma.

Male grudi podnose više kretanja nego velika, što znači da ih možete više tresti i pokretati. Posebna su kategorija grudi majki koje su nedavno rodile. Kod dojilja se radije nego bradavicama posvetite područjima oko njih koja su najčešće zanemarena. Grudi su posebno osjetljive i u vrijeme prije menstruacije. Promatrajte njeno lice – na njemu će se najčešće vidjeti odgovara li joj ono što radite ili ne.

Ako ste prvi puta zajedno,  pipajte grudi preko grudnjaka. Na taj ćete način prepipati teren i steći osjećaj kako dalje. Klizite s prstima po grudima, prijeđite preko bradavica, polažite cijele dlanove na njene grudi s mekoćom i toplinom. Ližite, nježno sisajte, milujte.

 

POIGRAJTE SE

Legnite na leđa a neka se ona popne iznad vas tako da joj njezine grudi vise nad vašim licem. Neka zanjiše grudima izazivajući vas da ih pokušate uloviti. Još je bolje ako vaše ruke drži pritisnute svojim kako bi se mogli služiti samo ustima. Kada sed zasitite lova, neka vam prisloni grudi i jednu po jednu naizmjenice stavlja u vaša usta.

Može vas trljati grudim po cijelom tijelu, a prije nego vas počne trljati može ih protrljati ledom kako bi bile čvršće i nabreknutije jer ćete ih tako intezivnije osjetiti. A najvažniji je savjet da postupate u skladu s trenutnim osjećajima. Grudi svakako pružaju velike mogućnosti za igru i zabavu.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najboljih filmova Stevena Spielberga

40. godišnjicu premijere Ralja proslavljamo listom Spielbergovih najboljih filmova   10. DVOBOJ Na ovaj odličan film se često zaboravi, iako je predstavljao Spielbergov cjelovečernji debi. ...