Pamela Anderson

0

Kanadska seks bomba 90-tih još uvijek privlači pažnju i pozira za Playboy

 

8.0

Datum rođenja: 1. srpanj 1967., Mjesto rođenja: Ladysmith, Kanada, Website: www.pamelaanderson.com

 

Pod seks bomba, u riječniku stranih riječi, slobodno bi u opisu moglo stajati samo – Pamela Anderson. Može ju se smatrati umjetnom, može ju se smatrati ne pretjerano lijepom, može ju se smatrati i prosječnom (da ne rečemo lošom) glumicom, ali joj se seksipil nikako ne može poreći. A kada je riječ o najseski ženama svih vremena, Pamela bi slobodno mogla naći svoje mjesto na listi, pa čak i danas u 46. godini!

I dok su je Kanađani primjetili za vrijeme jedne utakmice američkog nogometa kada ju je uhvatila kamera, u živote muškaraca širom svijeta ušla je trčkarajući plažom u slow motionu u crvenom kostimu. Naravno, govorimo o jednom od najvećih TV fenomena, seriji koja je unatoč svojoj stupidnoj radnji posvajala TV gledatelje širom svijeta – Spasilačkoj službi. I dok je Spasilačka služba lansirala Pamelu među zvijezde, neosporno je da je Pamela pomogla ovoj seriji da se svrsta među najgledanije serije tih godina. I svima je jasno zašto se gotovo polovica serije sastojala od usporenih snimaka trčkaranja seksi Pamele.

A koliko je Pamela Anderson zaludila cijeli svijet, dovoljno govori podatak da je i danas jednako poznata kao i 90-tih, iako joj filmska karijera nije uspjela, a nakon Spasilačke služba niti jedna njezina serija (sjeća li se itko Vip-a?) nije uspjela privući gledatelje.

Međutim, privatni život seksi plavuše je redovno punio stupce. Njezin brak sa Tomm Leejem, „ukradena“ seks snimka, problemi s hepatitisom C i anoreksijom… Da ne spominjemo rekordan broj slikavanja za Playboy, u kojima Pamela Anderson izgleda jednako zanosno kao i na početku. I kako je onda ne nazvati jednim od najvećih seks simbola svih vremena?

 

BIOGRAFIJA 

Da će Pamela Denise Anderson voljeti svjetlost reflektora vidjelo se već po rođenju. Naime, mala Pamela je prvo dijete rođeno na proslavu 100. rođendana Kanade, te je u medijima tada prozvana stoljetnom bebom. Njezina slava počela je nakon što ju je kamera uhvatila za vrijeme CFL lige (kanadska liga u američkom nogometu) u pripijenoj majici s natpisom Labatt. Kanadski proizvođač pive joj je odmah ponudio da bude njihovo zaštitno lice, a uspijeh njihove kampanje ju je doveo na stranice Playboya. Iskusnom oku Davida Hasselhoffa plavokosa seks bomba nije mogla promaknuti pa joj je ponudio ulogu C.J. Parker u Spasilačkoj službi, seriji koju je pripremao. Spasilačka služba će brzo postati legendarna trash serija, a Pamela Anderson je postala svjetski fenomen. Gdje god se pojavila mediji su trčali za njom, a veliku pozornost privuklo je i njezino vjenčanje s bubnjarom grupe Motley Crue, Tommyjem Leejem, i to nakon samo četiri dana hodanja. Njihov brak, u kojem se rodio i sin Brandon, ostat će zapamćen po burnim svađama, „ukradenoj“ snimci seksa koja je postala pravi hit godine, te naknadnim optužabama da se Pamela zarazila hepatitisom C Tommyjevom iglom za tetoviranje.

Ne računajući snimku seska, koja je kasnije i legalno izdana, Pamela nije imala uspijeha na kino platnu. Anđeo pravde, njezin prvi film u kojem je igrala glavnu ulogu i koju je prihvatila unatoč protivljenju njezinog agenta, je bio potpuni promašaj, a bolje nisu prošli ni njezini naknadni pokušaji poput serije VIP, animirane serije Stripperella… Bolje nisu prošle niti njezine ljubavne veze s Marcusom Schenkenbergom, te Kid Rockom i Rickom Salomonom s kojima je bila i u braku.

Unatoč neuspjesima, Pamela je redovno privlačila pažnju kraseći naslovnice Playboya, kojih je do sada skupila ukupno 13, najviše od svih. U posljednje vrijeme pokušava oživiti karijeru pojavljivajući se u reality showovima. Nastupala je tako u Ples sa zvijezdama u SAD-u i Argentini, a bila je i gost u Big brother izdanjima Australije, Njemačke, Velike Britanje i Bugarske (!?).

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments