7 Kultovih najdražih djevojaka

0

Slikavali smo preko 50 ljepotica ali ovih sedam ima posebno mjesto u našim srcima!

 

„Nedavno nam je rečeno da se vidi po načinu pisanja da nam je Sanja draža od ostalih, ali mi to nismo nikada ni skrivali“

 

aidathumb

AIDA ŠIPČIĆ

Aida jednostavno mora imati posebno mjesto u našim srcima jer je bila naša prva djevojka! Za prvu naslovnicu smo se mislili između četiri djevojke ali čim smo sjeli s Aidom znali smo da je ona to što tražimo! Prelijepa Aida nam je učinila veliku čast kada nam se još jednom, dvije godine kasnije, ponovo slikala za naslovnicu. Danas živi u Grčkoj a ponosna je mama malene Sienne.

 

perthumb

ANA PERDUV

Do suradnje s prelijepom Zadrankom Anom došlo je zahvaljujući redakcijskom prijatelju Marku Zirdumu. Anina naslovnica, ili bolje rečeno Anino tijelo, je doslovno oborila sve s nogu. Naši čitatelji su bili toliko oduševljeni njom da smo bili zatrpani upitima i zahtjevima za novo slikavanje! Ana, danas kolumnistica Index.hr-a i Mens Healtha, je bila na naslovnici i našeg prvog digitalnog broja.

 

duplerica resize

ANITA BARBIR

Usudit ćemo se reći da je Anita najljepša djevojka koju smo slikavali! Tako prelijepe oči, divno lice i izuzetno skladno tijelo nisu mogli proći nezapaženo pa su naši čitatelji naslovnicu s ljepoticom iz Solina proglasili najljepšom naslovnicom Kulta! Baš kao i Aida, i Anita je danas ponosna majka – i to blizanaca!

 

ivajthumb

IVA JERKOVIĆ

Kada smo birali tko će biti naša prva celebrity naslovnica (ne smijete zaboraviti da smo tada bili dubrovački mjesečnik) nismo se niti malo dvoumili tko bi to mogao biti. S božanstvenom Ivom nismo pogrješili jer je Iva koliko izvana još lijepša iznutra! I moramo se pohvaliti da smo i nakon slikavanja ostali dobri prijatelji te da ćemo upravo s Ivom odraditi naše prvo slikavanje za portal.

 

marelabthumb

MARELA BATKOVIĆ

Vjerojatno to već znate, ali za Marelom je pokrenuta najveća potraga ikada u Kultu. Nakon što ju je naš fotograf uhvatio u noćnom životu jednostavno smo morali znati tko je ljepotica koju želimo na naslovnici. Malo je reći da smo se s Marelom ludo zabavili na slikavanju i da nam je jedna od najdražih djevojaka koju smo slikavali, pogotovo radi njezinog hrvatskog s talijanskim naglaskom!

 

sanjametkovic

SANJA METKOVIĆ

Što o Sanji napisati a da već nismo napisali? Nedavno nam je rečeno da se vidi po načinu pisanja da nam je Sanja draža od ostalih, ali mi to nismo nikada ni skrivali. Dapače, Kult ne bi mogli zamisliti bez naše Sanje. Zanimljivo, ovo je najduže vrijeme koje smo izdržali bez slikavanja naše ljepotice, prošlo je stvarno previše vremena! Ipak, dok se ne vrati s cruisera na kojem radi, od slikavanja nema ništa….

 

tanjathumb

TANJA JOVANOVIĆ

S Tanjom je jedno sigurno – zabava je zagarantirana! Dva daleko najzabavnija slikavanja smo imali upravo s bivšom Big brother zvijezdom. Puno smijeha, malo rada i imali smo odlične slike. Na našu žalost, i Tanja je odselila daleko od nas. Trenutno je u Njemačkoj sa svojom velikom ljubavi.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

20 najseksi žena nogometaša

Nogomet i lijepe žene uvijek idu zajedno, a mi vam donosimo 20 najljepših!   20. CLAUDINE KEANE Nogometaš L.A. Galaxyja i irski nacionalni heroj ima ...