5 poza za lijene muškarce

0

Dolazak vrućina znači da nam se baš ništa ne da, pa tako niti seksualne akrobacije

 

Dolaze vrući dani, a sa dolaskom sparina svi se nekako ulijenimo. Ukoliko ste jedan od onih kojima se baš ništa ne da, pa čak ni seks, po vrućini, ovih pet poza su idealne za vas.

 

MODIFICIRANA KAUBOJKA

Kaubojka je sama po sebi odlična poza za lijene jer je djevojka ta koja odrađuje cijeli posao. Svim ljenijim muškarcima posebno će se svidjeti ova vrsta kaubojke u kojoj legnete na leđa s jednom nogom savijenom u koljenu i naslonjenom na stopalo. Vaša djevojka treba sjesti vama u krilo tako da joj je vaše bedro između nogu. Okrenuta leđima vama i držeći se za vaše koljeno, sama određuje dubinu i brzinu penetracije.

 

LIJENČINA

Naziv poze sve govori! Sjedite na krevet tako da su vam noge opružene dok vam je gornji dio pod 45 stupnjeva u odnosu na krevet istovremeno se dlanovima oslanjajući na krevet. Partnerica sjeda na vas, pružajući noge iza vas kako bi držala oslonac. Ova poza od vas zahtjeva minimalno micanja, a djevojke je vole jer ima pruža osjećaj intimnosti dok je u vašem zagrljaju.

 

POLU DOGGY

Varijacija doggy poze u kojoj partnerica leži na prsima, skupljenih nogu, lagano izdižući stražnjicu. Vi penetrirate otpozadi oslanjajući se na laktove ili dlanove. Ova poza ne pruža puno manevarskog prostora (što vam i odgovara ukoliko ste lijeni), ali će svejedno pružiti veliki užitak i vama i partnerici.

 

ŽLICA

Još jedna verzija doggy poze koja će oduševiti sve one koji se ne žele previše truditi jest i dobro nam poznata žlica. Ukoliko nekim čudom ne znate kako se izvodi – partnerica leži na boku, a vi odmah iza nje. Djevojke velikom većinom vole ovu pozu pa vam neće zamjeriti nedostatak entuzijazma!

 

„T“

Poza koja bi se mogla nazvati i svojevrsnom varijacijom žlice. Djevojka legne na leđa i podigne noge. Vi liježete na bok, ali da vaše tijelo bude 90 stupnjeva okrenuto u odnosu na njezinu, odnosno da kad legnete vaša tijela tvore slovo „t“. Pri penetraciji ona spušta noge i prebacuje ih preko vaših bokova. Pritisak njezinih nogu će vam ograničiti prostor za pokrete, ali će istovremeno povećati pritisak na penis, a samim time i užitak.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Povijesni događaj na UFC 157

Večeras se po prvi put u povijesti u oktagonu susreću dvije djevojke!     „Bivša Strikeforce prvakinja ima perfektan skor 6-0 a sve svoje protivnice ...