Što seks poze govore o vama

0

Svatko voli različite poze, a evo što su psiholozi procjenili o vama na račun vaše omiljene poze

 

„Kako god, najlakše vam se izvalit leđa i pustiti da ona obavlja posao“

 

Svaki muškarac voli različiti sex. Netko voli brzo i žestoko, netko više voli polagano i nježno. Neki muškarci vole da žena u visokim čizmama i sa bičem u ruci dominira nad njima, a drugi vole da imaju svoje robinje. Sve to govori ponešto o tom muškarcu, međutim jeste li znali i da vaša omiljena poza također dosta govori? Psiholozi, kakvi već jesu, pozabavili su se čak i ovom temom.

 

DOGGY STYLE

Ovu pozu preferiraju muškarci koji vole biti dominanti, a pogotovo oni koji vole ponižavati žene. Najčešće se radi o muškarcima koji su dugo vremena bili predmetom zezancije i pogotovo odbijanja od strane cura (najviše u srednješkolsko doba). Sada, kada su akne daleka prošlost i kada konačno mogu što odvući u krevet, vrijeme je za osvetu!

 

MISIONARSKA

Vi ste netko tko ne voli riskirati i voli igrati po pravilima. Također, velika je šansa da i u krevetu niste avanturistički raspoloženi pa vam se sve svodi na ovu jednu pozu. Na vašu sreću, kako ste staložena osoba koja nema puno života u sebi, vjerojatno vas žena ili djevojka vole upravo zbog toga a ne zbog umjeća u krevetu.

 

ONA NA VRHU

Ili ste tatin sin koji je navikao da sve dobija ili ste ljenčina. Kako god, najlakše vam se izvalit leđa i pustiti da ona obavlja posao. Još ako vam se pri tome pruži mogućnost da gledate televiziju i prijenos utkamice nitko nije sretniji od vas. Ova poza je ujedno i pokazatelj da ste skloni dominaciji, ali ne da vi budete dominantan već da primate batine!

 

ŽLICA

U životu vam je najvažnije da ste u vezi punoj ljubavi i nježnosti. Od maloih nogu maštate o srodnoj duši sa kojom ćete cijeli život moći provesti zajedno – zagrljeni! I kod vas postoje naznake želje da netko dominira nad vama, ali ne da budete rob, već jednostavno da vam je žena dominantnija osoba od vas u životu. 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Trailermania: Dark Knight Rises

Posljednji trailer najnovijeg Batmana pokazao nam je koja nas poslastica ovog ljeta čeka u kinima   Premijera… 20. srpnja 2012. O čemu se radi… Osam ...