Kako unaprijediti život preko vikenda

0

Iskoristite vikend da bi poboljšali kvalitetu svog života

 

ZABORAVITE NA POSAO

Radni tjedan je iza vas, i ukoliko nemorate raditi preko vikenda jednostavno zaboravite na posao. Sve misli o poslu blokirajte, mail ne provjeravajte i što manje gledajte na mobitel. Vikend je vrijeme kada se trebate posvetiti svemu osim poslu!

 

POSVETITE SE HRANI

Tijekom radnog tjedna čovjek najmanje ima vremena za prehranu, jedva da se nađe pet minuta da se nešto na brzinu pojede. Stoga vikend izdvojite za uživanje u hrani – posvetite se pripremanju hrane i uživanju u samom ručku i večeri. Uživajte u okusu hrane koju ste sami spremili!

 

UREDITE SVOJ STAN

Je li vam odjeća razbacana svugdje po stanu? Nepročitani magazini razbacani po podu, a papiri od posla po svim stolovima? Vrijeme je da dovedete stan u red! Posložite stvari, promjenite posteljinu, usisajte i iznenadit ćete se koliko ćete se kvalitetnije osjećati u urednom prostoru.

 

UŽIVAJTE U HOBIJU

Radni tjedan je prepun stresa, stoga je za vikend itekako potrebno opuštanje. Zato se posvetite nekom vašem hobiju jer su istraživanja pokazala da baš to najbolje opušta. Bilo da je riječ o fotografiranju, slikanju ili slaganju maketa, jednostavno se prepustite svojoj strasti.

 

SMIJTE SE

Smijeh je najbolji lijek! Točka. Stoga se potrudite da vam vikend bude što zabavniji i prepun smijeha, jer ne postoji bolji razbijač stresa od smijeha. Pogledajte kakvu dobru komediju, izađite s prijateljima i ludo se zabavite. Neka vam osmijeh ne silazi s lica.

 

PROVEDITE VRIJEME NA ZRAKU

Ukoliko imate psa povedite ga u dugu šetnju. Ukoliko nemate prošetajte s prijateljem, ili čak i sami, ili se provozajte biciklom. Jedino je važno da ste na svježem zraku jer je dokazano da to podiže raspoloženje. Prošetajte stoga prirodom i dišite punim plućima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Ajme majko…

Niti jedan izlazak mog društva ne može proći normalno   „Drag dečko, pristojan i sramežljiv, a ova bagra da tko si, pričaj nam o sebi, ...