7 znakova da je dobra u krevetu

0

Izašli ste na spoj i zanima vas kakva je u krevetu? Evo načina da saznate

 

Ljudi obično misle da je žena koja se oblači izazovno dobra u krevetu, međutim visoke pete, minice i duboki dekolte ne znači da ste našli tigricu. Naišli ste na ženu koja voli izgledati sexy ali to nema veze s njezinom sposobnosti u krevetu.

Da bi saznali više o svojoj djevojci i prije nego što spavate sa njom obratite na sljedećih sedam znakova koji će vam puno toga reći.

 

OMILJENA HRANA

Čuvajte se cura koje u restaurantu reču „Joj, ne znam što bi. Što ćeš ti?“. Obično su takve žene pasivne, ne samo u životu nego i u krevetu. S druge strane, žena koja točno zna što želi isto tako točno zna što želi i u krevetu. Osjećaji u hrani često su jednaki osjećajima i željama u krevetu. Žene prije nisu spavale sa više od jednim muškarcem pa nisu ni znale što žele. Današnje žene, s druge strane, točno znaju što žele i sklonije su eksperimentiranju.

 

NAČIN NA KOJI JEDE

Dobro pazite kako jede svoju hranu. Koliko je „temeljita“ i prije svega kojom brzinom jede, daje puno toga za naslutiti. Ako je među onima koji svoje jelo sliste u par minuta vrlo je vjerojatno da je takva i u krevetu i da joj je brzinac od par minuta sasvim dovoljan. Ako je među onima koje dugo jedu, i koje dugo žvaču tada ćete se morati više potruditi u krevetu kako bi je zadovoljili.

 

OMILJENI SLADOLED

Prema istraživanju neurologa Adama Hirscha, podatak koji sladoled žena voli puno govori o njoj. Ako je ljubiteljica čokoladnog sladoleda radi se o vrlo romantičnoj osobi, za razliku od onih koje vole jagode. Ljubiteljice vanilije su u potrazi za snažnim momcima. Dakle, ljubiteljice čokolade – duge igre u krevetu, vanilije – žešći sex.

 

NAČIN GOVORA

Ne, brzi govor ne znači da je vatra u krevetu i obrnuto, spori da je smotana. Ali njezin tempo govora je ipak važan ako ga usporedite sa vašim. Ako ste vi među onima koji brzo govore tada ćete se u krevetu odlično slagati sa ženom koja govori isto kao vi. Partner koji sporo govori i partner koji izgovara 100 riječi u sekundi se nikada neće dobro slagati. Barem prema riječima psihologa Michaela Cunninghama.

 

STARIJE – BOLJE

Mlađe djevojke često u krevetu nisu opuštene pa teže i ostvaruju orgazam. Veliki broj njih čak i brine hoće li pokvariti frizuru! S druge strane, starije, ili bolje rečeno iskusnije, žene točno znaju što žele i to će vam i reći. Opuštenije su i više će uživati a vi ćete točno znati što napraviti da bi ih zadovoljili.

 

POLJUPCI

Za žene su poljupci jedna vrsta sexa i iz njezinih poljubaca ćete puno toga moći pročitati. Ukoliko je žena senzualna vrlo je vjerojatno da će biti izvrsna u krevetu. Ukoliko vam rukama prolazi kroz kosu dok se ljubite, stišće se uz vas i nježno ili glasno uzdiše možete početi skakati od sreće – našli ste tigricu u krevetu!

 

PLES

Uobičajeno je mišljenje da je žena koja dobro pleše dobra i u krevetu, međutim jeli to istina? U većini slučajeva jest! Sex nije samo jedna poza sa kornjačinim pokretima, za kvalitetan sex potrebni su pokreti, baš kao i u plesu. Dakle, žena koja odlično pleše sigurno neće ležati kao drvena Marija u krevetu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Koje smartphone kupuju Hrvati?

Kako su pokazale ankete Hrvati kupuju iPhone ali više vole Android   „Prema ClickAttackovim podacima, pet najzastupljenijih proizvođača pametnih telefona na hrvatskom tržištu su Apple ...