Kako je natjerati da moli za seks

0

Glavni meni nam je uvijek samo na pameti, pa zaboravimo da kvalitetnim predjelom možemo natjerati djevojku da ona bude ta koja „skoči“ na glavnu stvar!

 

1. SLOW MO

Već smo više puta pisali kako je ženama predigra puno važnija nego muškarcima, stoga joj se posvetite. Znamo da je teško izdržati, ali strpljenje će se kasnije itekako isplatiti. Stoga, krenite lagano dirajući joj kosu, lice, vrati, cijelo tijelo… Isto ponovite i s jezikom, lagano istražujući cijelo njezino tijelo. Odgađanje penetracije neće izluditi samo vas, već i nju, pa će „puknuti“ i skočiti na vas kao tigrica!

 

2. MEKANI POLJUPCI

Što je poljubac mekaniji i laganiji to će uzbuđenje kod nje biti veće, a strast će prije proključati. Kvalitetan poljubac je može natjerati da joj koljena zaklecaju, a vas još više približiti trenutku kada ona više neće moći izdržati, te će vas moliti da je „uzmete“.

 

3. PRIUŠTITE JOJ TEASER

Kao što kod filmova teaser pojačava želju za gledanjem, tako i vi njoj napravite teaser onoga što slijedi. Prstima joj prelazite oko klitorisa, ali ga izbjegavajte dodirivati, penisom joj dodirivajte ulaz, ali nemojte penetrirati i sve to dok joj na uho šapućete što ćete joj sve raditi…

 

4. PODIGNITE JE

Podignite je i čvrsto stisnite uz sebe tako da je nogama omotana oko vas. Stisnite je uz zid ne spuštajući pogled s njezinih očiju. Atmosferu ćete dodatno podgrijati ako se počnete trljati o nju, ali podsjećamo bez penetracije jer cilj jest da ona bude ta koja će vas moliti da to učinite!

 

5. PRIČAJTE PRLJAVO

Dirty talk je nešto što će uzbuditi svaku djevojku, ali samo ukoliko znate granice (samo u filmovima svaka djevojka voli da je se zove prljava droljo i slično) i ukoliko ona ima povjerenja u vas. Da bi ovo uspjelo morate i jedno i drugo biti potpuno opušteni, a ako jeste – na korak ste do cilja!

 

6. BUDITE NEPREDVIDLJIVI

Seks nije nešto za što postoje univerzalni recept i ključ uspjeha. Jer da jest tako, svi bi bili dobri u njemu. Stoga, nemojte se držati šablona jer ako djevojka točno zna vaš raspored, seks neće biti uzbudljiv. Umjesto toga prepustite se strasti, ne razmišljate previše već uživajte i radite ono što u tom trenutku poželite.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Absinth – macho piće i u Hrvatskoj

Ako spadate u onu skupinu ljudi koja Absinth smatra ubojitim zelenim alkoholnim pićem kojeg su zbog njegovih halucinogenih svojstava pili isključivo pjesnici, pisci i njima ...