Sex ispovijedi 5: Sex u automobilu

0

Mlada žena je ostvarila svoj fetiš o sexu u brzom automobilu i to ne sa jednim, već sa dvojicom!

 

Dugo sam se vremena pitala ima li ljudi koji vole baš iste stvari kao i ja, sve dok nisam upoznala njega, hmm………njih! Prvo nešto malo o meni. U Dubrovnik sam došla prije 7 godina. Dvadeset i sedam mi je godina, rastavljena sam i imam dvoje djece. Dva predivna sina. Oduvijek sam, još kao dijete, voljela aute i brzinu pa odatle vjerojatno i moj fetiš. Brzina me pali, neizrecivo.

Došla sam iz Rijeke studirati i ubrzo zatim sam se zaljubila, zatrudnila i udala. Kao i u svakom braku, u početku nam je bilo super. Bili smo i više nego zaljubljeni pa je tako nakon samo dvije godine došlo i drugo dijete. Pošto smo se vjenčali vrlo brzo, dok se još i nismo poznavali, svoj mu fetiš nisam rekla. Pokušavala sam mu kroz te dvije godine braka približiti ideju preko nekih primjera, ali bi svaki put na njegovom licu vidjela izraz začuđenosti, a u neku ruku i zgražanja, pa sam tako odustala pokušavati mu išta reći. Kako su godine odmicale, sve više problema se priječilo pred nama. Tako bi nekad znala samu sebe zapitati je li ga uopće volim i jesam li sretna.

Sex mi u životu jako puno znači. Ako je moj seksualni život zadovoljen, onda sam i ja više nego zadovoljna. A toga u mom braku nije bilo. Samim time što mu nisam otkrila što me pali i nezmjerno zadovoljava, nisam uživala u sexu, pa mi nije bila ni želja ni volja uopće spavati s njim. Nije pretjerano kad kažu da je sex jedna od najbitnijih stvari u braku ili vezi. Ja sam jedan primjer da je to stvarno tako.

Naš brak nije puno trajao, rastavili smo se kad nam je drugi sin imao dvije godine tj. prije tri godine. Ne želim da ispadne da je sve u našem braku bilo grozno, jer nije. Ostali smo odlični prijatelji i u svakom trenutku znamo da se možemo osloniti jedno na drugo, što god nam trebalo.

 

PRIJATELJ BIVŠEG MUŽA

Tako smo znali izaći dosta puta vanka na piće. Baš tu sam upoznala njegovog prijatelja. Na prvi pogled smo primijetili da smo se jedno drugome i te kako svidjeli. Dok bi pričali, među nama se osjetila životinjska privlačnost. Tako smo jednu večer, nakon što smo svi zajedno izašli vanka, nas dvoje ostali sami. Vozili smo se po gradu i svaki put kad bi dao malo gasa, meni bi srce brže zalupalo, obuzela bi me takva toplina pa bi skinula majicu, a na meni se i dalje vidjelo koliko mi je vruće. On je to primijetio i shvatio u čemu je stvar. Kako bi jače ubrzavao, tako bi se ja više skidala. Sve dok jedan put nije naglo zaustavio auto sa strane puta i skinuo me cijelu. Tu večer sam imala najbolji sex od svih do tada. Nije mu trebalo puno da shvati koji je moj fetiš, iz jednog jedinog razloga – jer to je bio i njegov.

Oboje smo jedva dočekali ponovni susret pa smo ponovo išli u brzi đir gradom dok nam krv ne bi provrela, pa bi ponovo imali nezaboravnu noć. To se nastavilo dosta dugo, dok nismo napravili još jednu stvar.

 

JEDAN JE PREMALO

Kad me tu večer došao pokupiti, nije bio sam u autu. S njime je bio i prijatelj kojeg sam jednom davno upoznala još dok sam bila sa bivšim mužem. Sjela sam u auto na zadnje sjedalo. Njegov prijatelj je vozio, a on je sjedio na suvozačevom mjestu. Malo smo se vozili po gradu i tada se zaustavio sa strane. On je došao sjesti do mene na zadnje sjedalo, a prijatelj mu je nastavio voziti. Lagano me počeo ljubiti. Auto je ubrzavalo, a mi smo se sve više i više skidali. U trenutku sam osjetila sve. Osjećaji brzine i topline mene i njega neizmjerno su me zadovoljavali. Bila sam tako sretna, ostvarila sam svoj fetiš.

Sad nam je to svakodnevna stvar. Više ne možemo zamisliti sex bez brzine, a ni bez nekoga s nama. Kada nam je brzina postala svakodnevnica, odlučili smo probati i nešto novo. Oboje smo entuzijastični i volimo nove stvari pa tako sljedeći put u đir nismo pošli nas troje nego četvero.

Ponovno smo se vozili po gradu, ali ovaj put na zadnjem sjedalu nas nije bilo dvoje, nego troje. Tek tada sam shvatila da je to bio potpuni osjećaj. Postalo nam je to kao droga, ušlo nam pod kožu. Svaki put kada smo bili u prilici za sex u troje napravili bi to, a još bolje ako smo pritom bili u ludoj vožnji gradom. Možda ćemo ljudima izgledati poput dvoje poremećenih ljudi, možda je njima ovo bolesno, ali to je ono u čemu uživamo i to ne bih nikada mijenjala.

 

SVE TREBA ISPROBATI

Ne možete znati što volite, a što ne. U čemu uživate, a u čemu ne, dok to ne probate. Mi smo našli nešto što oboje volimo i što nas oboje usrećuje i to pomaže našoj vezi. Nema tajne koju ne znamo jedno o drugome. Svakim danom sve više istražujemo i sve se više igramo, a te igrice nas sve više zbližavaju.

Nekolicina naših dobrih prijatelja znaju za našu tajnicu i smatraju to OK. Oni osobno nisu za to, ali imaju stav „’ko voli, nek´izvoli“ , a tako bi trebali svi razmišljati. Za druge ljude nas nije briga. Ne mogu osuđivati ako ne znaju kako je. Svima vam preporučam da se malo igrate u krevetu i istražujete u kojim stvarima uživate, to vam može pomoći, nikako odmoći. Kad začinite seksualni život, odmah se bolje osjećate, sretniji ste, a i bliži s partnerom jer više dijelite. Nađite stvari od kojih vam se diže adrenalin i iskoristite ih u krevetu. Vjerujte, bolje zadovoljstvo nećete naći.

Od jedne stvari koju sam voljela, pronašla sam još par njih u kojima istinski uživam. A kad se sjetim da je sve počelo jednom ludom noćnom vožnjom po gradu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveći politički seks skandali

Od starca koji ganja stjuardese, preko starca sa nevjerojatnim libidom do starca koji ganja pripadnice svog kabineta   LJUBITELJ STJUARDESA Dan nakon ponovnog izbora za ...