Eva Mendes

0

Lijepu glumicu kubanskih korjena ove godine nažalost nećemo gledati u niti jednom filmu

 

7.7

Datum rođenja: 5. ožujak 1974., Mjesto rođenja: Miami, SAD, Website: www.facebook.com/EvaMendes

 

Latino ljepotice jednostavno ne mogu proći nezapaženo. Koje god latino glumice ili manekenke se sjetimo, svaka je sinonim za seksipil. Bilo da je riječ o Adriani Limi, Jennifer Lopez, bilo kojoj glumici iz sapunica ili Sofiji Vergari, sve odreda su bombe – prelijepo lice, tijelo s pravim oblinama i vatra u očima. Niti Eva Mendes nije razlika, a iako je rođena u Miamiju njezini kubanski korijeni su učinili svoje.

Prekrasnu Evu bi bio grijeh nazvati MILF, prije svega jer nema djece niti ih namjerava imati, baš kao što i brak smatra nepotrebnim, ali kako se približava 40-toj i voli mlađe muškarce mašta nam jednostavno proradi. A s obzirom da nema mlađeg muškarca koji ne mašta (ili barem nije maštao) o prekrasnoj zrelijoj ženi, Eva nam može biti samo draža.

Tek nakon nekog vremena past će vam na pamet da je Eva i glumica, i to sasvim dobra. Samoj glumici njezin izgled ne znači puno, gluma joj je puno važnija, ali nemoguće je ne uzdisati na njenu lijepu tamnu put. I tek kada konačno dođemo sebi možemo pričati o njezinoj glumačkoj karijeri. Unatoč glumačkom talentu i seksipilu koji iz nje pršti, nismo je mogli baš gledati u nekim velikim hitovima. Dan obuke, Prebrzi i prežestoki, Bilo jednom u Meksiku, Hitch i Zalomilo se, neki su od njezinih poznatijih naslova. Ali dok se pojavljuje na ekranu i dok se ne srami pokazati tijelo nama nije važno kako će se film zvati.

 

BIOGRAFIJA

Rođena u katoličkoj obitelji kubanskih imigranata Eva se zaljubila u glumu dok je pohađala Sveučilište u Kaliforniji. Nakon što je njezin susjed pokazao Evine slike agentu, lijepa glumica je upisala tečaj glume ali njezini prvi doticaji sa slavom bili su pojavljivanje u Will Smithovom sportu Miami, Pet Shop Boysovom Se a vida é (That’s the way life is) i Hole in My Soul Aerosmitha. Svoj glumački debi ostvarila je u katastrofalnom petom dijelu Djece kukuruza, ali njezina druga uloga uz Willa Ferrella u Pravim facama je zainteresirala Antoinea Fuquea koji ju je angažirao za svoj triler Dan obuke. Zapažena uloga uz Denzela Washingtona je omogućila da se o njoj priča kao o nadolazećoj zvijezdi Hollywooda pa je počela glumiti kao na pokretnoj traci. Uslijedili su Prebrzi i prežestoki, Bilo jednom u Meksiku, Korak ispred i Hitch za kojeg je dobila ALMA nominaciju za najbolju glumicu. Godina 2007. vjerojatno je najzapaženija u njezinom životu. Osim uloga u Ghost Rideru, Braći po krvi i Čistaču, Eva se počela pojavljivati i kao model za kozmetičke gigante, a pozirala je i za PETA-u.

Uslijedili su Duh, u kojem je glumila uz Scarlett Johansson i Samuela l. Jacksona, Zli poručnik u kojem je igrala elitnu prostitutku, te Murjaci s klupe uz Willa Ferrella. Nakon petog dijela Brzih i žestokih, prošle godine smo je mogli gledati u nizu romantičnih komedija, dok će ova godina proći bez njezinih uloga.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

50 seks savjeta (1. dio)

Izbačen je novi trailer za 50 nijansi sive, pa vam stoga donosimo 50 savjeta kojih bi svaka djevojka voljela da ih poslušate   1. Pronađite ...