10 znakova da glumi orgazam

0

Ukoliko ne možete sa sigurnošću prepoznati je li imala stvarni orgazam, evo kako naučiti znakove da ga je odglumila!

 

Poznato je da žene glume orgazam. Neke više, neke manje, ali ne postoji žena koja ga barem jednom nije odglumila. Neke ga odglume za Oskara, neke baš i ne, a kako prepoznati glumu donosimo vam u nastavku.

1. Priča usred seksa. Ukoliko je sekundu prije nego je „doživjela orgazam“ pričala o tome kako joj se ne sviđa nova frizura, ili kako joj je prijateljica dosadna, očito su joj misli uperene na nešto drugo a ne užitak. A niti jedna djevojka nije u stanju nekoliko sekundi kasnije doživjeti orgazam, bez obzira koliko vaša izvedba u krevetu bila dobra.

2. Orgazam uvijek u isto vrijeme. Ukoliko ste od onih kojima je seks obavezan prije spavanja, ili nakon buđenja, a ona misteriozno doživljava orgazam uvijek u isto vrijeme nakon početka – očigledno je da posao samo odrađuje kako bi stvar završila.

3. Vaš rođendan. Slavili rođendan, ili neku drugu stvar,velika je mogućnost da će odglumiti orgazam kako bi vas „nagradila“ – ipak ste vi slavljenik.

4. Nagradni orgazam. Vrlo sličan prethodnom, ali ovaj put je ona ta koja je dobila neki poklon pa vam se želi odužiti. Shvatite to kao – vraćanje usluge.

5. Odrađivanje posla. Seksualni život vam je postao stravično dosadan pa je eto jednostavno odlučila odraditi posao. A to odrađivanje posla će završiti prije ukoliko i njezin orgazam dođe ranije…

6. Glumica je. Pošto su šanse da hodate sa zvijezdom Hoolywooda jednake nuli, moguće da ste u vezi s nekom glumicom lokalnog kazališta ili wannabe glumicom. A gdje je bolje mjesto za „treniranje“ glume od kreveta? Sjetite se samo Meg Ryan u Kad je Harry susreo Sally…

7. Nema predigre. Većini muškaraca… Ma koga zezamo – muškarcima je predigra manje važna, važna nam je samo glavna stvar. Sa druge strane ženama je predigra i važnija od glavne stvari, i iako ne inzistira na predigri, a redovno doživljava orgazme budite sigurni da nije baš sve onako kako se čini….

8. Zuri u sat. Nitko ne zuri u sat i ne odbrojava minute u slučajevima kad uživa u nečemu i kad bi želio da to potraje. Vaša se partnerica dosađuje a tako sigurno neće doživjeti orgazam. A ako ga odglumi, muke će joj biti kraće…

9. Dokazivanje. Ukoliko je njezina prijateljica kod vas, a vaša partnerica odjednom želi ludi seks i glasnija je nego inače… Reći ćemo samo da bacite pogled na Kućanice i epizodu u kojoj Eva Longoria glumi vatreni seks i sve će vam biti jasno.

10. Gotova je prije vas. Ukoliko je ona svršila prije vas (i to u kratkom vremenu) velika je šansa da je glumila. Zašto? Zato što je to poznajući nas muškarce gotovo pa nemoguće!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Olivia Wilde

Nakon rođenja sina, prelijepa glumica se vraća na velike ekrane     Oliviu Wilde je djevojka koja je postala seks simbol istog trenutka kada se ...