15 minuta za savršen seksualni život

0

Ono što radite nakon odnosa jednako je važno kao i ono što radite tijekom seksa

 

Znanstvenici su otkrili tajnu koja će učiniti čuda za vaš seksualni i ljubavni život! Kažu kako je ono što se događa nakon seksa za seksualno zadovoljstvo i sretan odnos jednako važno kao i ono što se događa tijekom odnosa. Ključ je u 15 minuta nakon samog odnosa koje biste trebali provesti u maženju s partnericom, tvrde autori istraživanja objavljenog u publikaciji  Archives of Sexual Behavior, prenosi Ozy.

Istraživači s dva sveučilišta u Torontu ispitali su više od 450 odraslih osoba o tome što rade nakon seksa i koliko su zadovoljni u vezi općenito. Što su dulje proveli u zagrljaju nakon odnosa, to su prijavljivali veću sreću i zadovoljstvo, što sugerira kako su trenuci nakon seksa ključno vrijeme za uspostavljanje intimnosti, kaže istraživanje. Računica vrijedi za parove koji oko tri mjeseca spavaju zajedno, a nije utvrđeno funkcionira li formula i nakon nekoliko bračnih godina, ali sigurno neće škoditi.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Iskustvo glavu čuva…

Živim život kako želim, te se ponašam prema svom životnom iskustvu… donekle…   „Nemoj čestitati rođendan oženjenom muškarcu, jer će njegova supruga ljubazno vratiti čestitku ...