15 minuta za savršen seksualni život

0

Ono što radite nakon odnosa jednako je važno kao i ono što radite tijekom seksa

 

Znanstvenici su otkrili tajnu koja će učiniti čuda za vaš seksualni i ljubavni život! Kažu kako je ono što se događa nakon seksa za seksualno zadovoljstvo i sretan odnos jednako važno kao i ono što se događa tijekom odnosa. Ključ je u 15 minuta nakon samog odnosa koje biste trebali provesti u maženju s partnericom, tvrde autori istraživanja objavljenog u publikaciji  Archives of Sexual Behavior, prenosi Ozy.

Istraživači s dva sveučilišta u Torontu ispitali su više od 450 odraslih osoba o tome što rade nakon seksa i koliko su zadovoljni u vezi općenito. Što su dulje proveli u zagrljaju nakon odnosa, to su prijavljivali veću sreću i zadovoljstvo, što sugerira kako su trenuci nakon seksa ključno vrijeme za uspostavljanje intimnosti, kaže istraživanje. Računica vrijedi za parove koji oko tri mjeseca spavaju zajedno, a nije utvrđeno funkcionira li formula i nakon nekoliko bračnih godina, ali sigurno neće škoditi.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

5 fitness savjeta Bear Gryllsa

Preživjeti u divljinu je dokumentarna serija koja je proslavila Beara Gryllsa, bivšeg britanskog specijalca koji nam je pokazivao kako preživjeti u dviljni. I bez obzira ...