8 znakova da joj se sviđate

0

Govor tijela će vam uvijek dati točan odgovor, stoga potražite ovih osam znakova na njoj

 

DODIRIVANJE KOSE

Već više od 40 godina znanstvenici i psiholozi tvrde da je dodirivanje kose najpouzdaniji znak da joj se sviđate! Međutim, postoje dvije vrste dodirivanje kose čija je interpretacija potpuno različita. Povremeno dodirivanje kose, uz kontakt očima, je siguran znak da ste na dobrom putu, dok je konstantno igranje s kosom moguć znak da kod nje izazivate nervozu.

 

GRICKANJE USANA

Ne vaših, nego njezinih. Baš kao i u slučaju kose, nježno grickanje usnice, ili lickanje jezikom također su znak da je ona zainteresirana za vas. Ponovo, ukoliko ne pretjeriva s tim, jer bi tada mogla biti riječ o običnoj navici. Prema psihijatrima, žene na ovaj način nesvjesno skreću pozornost na svoje usne, kao znak da je spremna na poljubac.

 

ZADIRKIVANJE

Kada smo bili djeca siguran znak da vam se sviđa neka djevojka je bila da je gurnete ili joj ukradete zadaćnicu. Smatrajte stoga zadirkivanje „odraslijom“ verzijom toga. Djevojke ne samo da će zadirkivanjem pokazati da im je stalo do vas, nego će ujedno (svijesno ili nesvijesno) testirati vašu zainteresiranost. Stoga se nemojte odmah naljutiti ako dobijete „kompliment“ na račun vaše frizure.

 

PRIBLIŽAVANJE

Stalni lagani dodiri po ruci, i približavanje vama su još jedan siguran znak da joj se sviđate. Ili to, ili je nagluha. Šalu na stranu, ako primjetite da vam se lagano približava, napravite mali test. Neprimjetno se odmaknite lagano od nje, ako pođe za vama – definitivno ste u igri! Isto je ukoliko ste u društvu i odlazite u neki drugi bar a ona ponovo sjedne kraj vas.

 

DIJELENJE PRIČA

Kada već započnete priču, pokušajte podjeliti neku informaciju o vama. Pravilo je da što je manje poznate to informacija koju dijelite mora biti pozitivnija i manje osobna, tako da je slučajno ne prepadnete. Ako na vašu informaciju odgovori dijeljenjem slične informacije o sebi, znak je da ste joj „sjeli“. Barem na prvu. Također, ukoliko volite slične stvari, i to utvrdite u priči, to vam može samo biti od pomoći.

 

ODGOVORI S OSMIJEHOM

Zaboravite sve ulete koje ste smislili i za koje ste čuli. Svaka djevojka nije ista, pa neki ulet može upaliti kod jedne djevojke da bi već idućoj bio odbojan. Stručnjaci savjetuju jedno – prvi ulet uvijek počnite s pitanjem koji zahtjeva jednostavan odgovor. Ako odgovori prijateljskim tonom i s osmijehom, možete nastaviti. Ako odgovori čisto formalno, ne gubite vrijeme i sreću tražite negdje drugo. Ovo bi trebalo biti logično, ali iz nekog razloga mi muškarci se uvijek nadamo da ćemo joj promjeniti raspoloženje. A nećemo…

 

PONAVLJANJE VAŠIH RADNJI

Uzmimo za primjer djevojku koja prodaje odjela. Dok se vi gledate u ogledalu i namještate odjelo, ona će nesvjesno namjetiti nešto na sebi, bilo okvir naočala ili rub suknje. To je znanstveno dokazan pokret koji se zove pokret ogledala. Zašto to čini? Jer je zainteresirana za vas, točnije zainteresirana je da vam proda odijelo. Tako je i sa djevojkama s kojima ste na spoju. Ako se vi naslonite na stol, a ona ponovi radnju, ili posegnete za šalicom a ona napravi to isto – to je to. Sviđate joj se!

 

KONTAKT OČIMA

Svi mi skrećemo pogled s nekoga kada nam je neugodno, ili nešto skrivamo. A kada nam je stalo do nečega, ne možemo prestati gledati. Kako stoga prepoznati pravi pogled? Prvo će vas pogledati, a kad vam se pogledi susretnu skrenut će pogled, ali samo na kratko nakon čega će vas ponovo pogledati. Bingo! Ako skrene pogled i ne vrati ga na vas… žao nam je, ne ide.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Trendovi satova u 2016. godini

Kako je Baselworld najpoznatiji i najvažniji sajam satova, švicarski praznik za ljubitelje satova je ujedno i pravo mjesto na kojem se mogu identificirati novi trendovi ...