6 frizura koje su uvijek u modi

0

Stil ikone su proslavile ove frizure čija popularnost ne umire niti kako vrijeme prolazi

 

Kada je frizura u pitanju, muškarci su prilično limitirani u odnosu na žene. Dok žene mogu kombinirati sve boje i nebrojene frizure, prosječan muškarac se često ograniči na samo jednu frizuru tijekom svog života, prije nego što kosa otpadne. Naravno, nitko se ne bi trebao ograničiti na samo jednu frizuru, a ako niste od onih koji prate baš svaki trend koji izađe, i ne želite svako par mjeseci izlaziti s novom frizurom postoje „evergreen“ frizure koje prolaze danas jednako i u vrijeme kada su nastale, a većinom su ih proslavili poznati muškarci.

 

stevemcqueen

STEVE MCQUEEN

Ukoliko ne znate o kojoj je frizuri riječ pogledajte Bijeg. Ova frizura je bila (i ostala) toliko popularna da su muškarci dolazili frizeru i samo rekli „Hoću McQueena!“. Frizura je uredna i kratka, ali opet dovoljno duga da kosa može prirodno padati. Idealna je za muškarce u 30-tim.

 

jamesdean

JAMES DEAN

Sve vezano za Jamesa Deana je postalo kultno, pa tako i njegova frizura. Uostalom, ukoliko ne vjerujete nama pitajte Roberta Marekovića koji nam je 90-tih paradirao s istom frizurom. Zalizano sa strana, i polukokoticom na vrhu ova frizura je idealna za muškarce u ranim 30-tim koji žele pokazati da su još uvijek buntovni i cool. Za potpun doživljaj kombinirati s kožnjakom i cigaretom.

 

georgeclooney

GEORGE CLOONEY

Čak i kada se uđu u godine, muškarci ne bi trebali dignuti ruke od sebe, a tome najbolje u prilog svjedoči i George Clooney, koji unatoč tome što mu je na kosi sve više bijelih vlasi i dalje izgleda jednako cool kao i prije 20 godina. Ovom frizurom ćete odisati samopouzdanjem, pa je nosite ukoliko su sijede počele preuzimati prevlast na vašoj glavi. I zapamtite, žene prosijedu kosu smatraju šarmantnom, ukoliko je u kombinaciji s lijepim manirima.

 

beckham

DAVID BECKHAM

Ako je itko ikona, kada su frizure u pitanju, tada je to David Becham. Popularni nogometaš frizure mjenja češće nego prosječan muškarac rublje, a doslovno svaka njegova frizura je postala kultna. Međutim, njegova trenutna frizura u stilu muškaraca 60-tih je frizura koja se može nositi desetljećima, a mogu je nositi muškarci od kasnih 20-tih sve do kasnih 40-tih.

 

bradpitt

BRAD PITT

Klasična frizura koja je dokaz da muškarci s „raštrkanom“ frizurom ne moraju izgledati djetinjasto i neozbiljno. Ukoliko želite izgledati relativno mlađe, ova je frizura idealan izbor a neće biti na odmet niti ako raspolažete lijepim pločicama. Ukoliko već kopirate Pittov izgled iz Kluba boraca ni slučajno nemojte vaditi pramenova. To vrijeme je ipak prošlo.

 

 

Malcolm-x

MALCOLM X

Dok su u Malcolmovo vrijeme crnci nosili većinom Afro frizure legendarni borac za prava i jednakost se odlučio na jednostavnu „vojničku“ frizuru. Ovakva frizura je jednostavna za održavanje i idealna je za sve uzraste. Međutim, da bi vam ova friizura dobro stala morate imati i lijepo oblikovanu glavu!

 

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments