Što poljubac govori o vama

0

Iznenaditi ćete se što sve žene mogu saznati o vama na temelju vaših usana i poljubaca…

 

„Ako se vaše usne približavaju ravno prema njezinim, znači da ste spontaniji, ali i da su vam važnije vlastite potrebe“

 

OTVORENE OČI

Žene romantične trenutke obično začine zatvaranjem očiju, a za razliku od njih muškarci vole oči držati otvorenima. To je zapravo znak da u potpunosti uživate u trenutku, uzevši u obzir da smo vizualni tipovi, a pogotovo kada se radi o seksu.

 

NAGINJANJE GLAVE

Kad vam se usne opasno približavaju, muškarac nastoji zauzeti najbolji položaj naginjući glavu u stranu, što znači da ste spremni na kompromise. Ako se vaše usne približavaju ravno prema njezinim, znači da ste spontaniji, ali i da su vam važnije vlastite potrebe.

 

NESTAŠAN JEZIK

Ako tijekom ‘napada’ na nju uopće ne skrivate svoj jezik, vi ste izuzetno strastven muškarac. Koristite li prekomjerno svoj jezik, kao da imate mikser u ustima, vjerojatno ste sebičan. Ukoliko smatrate da su za prvi poljubac dovoljne samo usne, možda se bojite da vas pogrešno ne shvate.

 

TEHNICIRANJE

Muškarac koji se tijekom cijelog poljupca drži svog istog ritma, nimalo se ne prilagođavajući njezinoj brzini i intenzitetu je izuzetno neprilagodljiv. Za onog koji se savršeno uklapa u njezin ritam i želje, može se reći da odlično komunicira sa ženama i tehnicira s njihovih potrebama.

 

 

Teks preuzet s cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

13 zanimljivosti o Momcima s Madisona

Momci s Madisona su poečli s prikazivanjem posljednjih sedam epizoda   1. 179 alkoholnih pića i 201 cigareta je konzumirano za vrijeme snimanja prve sezone. ...