Kako nositi dolčevitu kao pravi muškarac?

0

Dolčevite, ili „majice uz vrat“, su kao valovi – jedan trenutak su gore, idući dole. Ovaj modni artikl je doživio više uspona i padova nego bilo koji drugi, a izgleda da će u ovim hladnijim mjesecima ponovo biti „in“. Međutim, ni dolčevitu nije dovoljno samo odjenuti, već ju treba znati nositi sa stilom – kao pravi muškarac. A evo i kako…

Dio slojevitog odijevanja. O pravilnom slojevitom odijevanju već smo pisali, ali ako ste preskočili spomenimo osnovnu stvar – pravilno slojevito odijevanje se izvodi tako da se ide od tanjeg prema debljem, što znači da tanka majica mora biti na vama, a zadnje što ćete obući treba biti deblji kaput ili jakna. A zašto ne bi slojevito odijevanje počeli s tankom dolčevitom? Ove jeseni i zime baš će tako nešto biti hit.

Odbacite kravatu. Spremate se za posao ili neki svečani događaj i već pripremate odijelo-bijela košulja-kravata kombinaciju? Zašto umjesto toga ne bi napravili nešto drugo i košulju i kravatu zamijenili kvalitetnom dolčevitom koja će ići fenomenalno uz odijelo? Ostavit ćete dojam muškarca sa stilom a ujedno ćete biti primijećeni u pravom moru jednoličnih kombinacija.

Ostavite kravatu. Ukoliko ste od muškaraca koji vole eksperimentirati i biti predvodnik novih stilova zašto ne bi isprobali nešto novo, nešto što se tek pojavilo u GQ magazinu? Obucite dolčevitu, na nju košulju s kravatom i na to odijelo! Zvuči vam previše? Možda, ali ako želite pratiti trendove… Samo pazite da na ovakve kombinacije najbolje idu odijela na pruge.

Kombinirajte s polo majicom. Sjećate li se vremena kada ste kao teenager nosili majice kratkih rukava preko one dugih rukava. Ukoliko ste u međuvremenu odrasli i majice s printom zamijenili polo majicama, a još vam nedostaju ona stara vesela vremena, evo odlične vijesti za vas – jedan od najnovijih trendova je nošenje polo majice preko dolčevite!

Džemperi dolčevite. Zašto bi nosili dolčevite ispod odjeće kad ih možete nositi kao glavni odjevni predmet? U ovom slučaju tanke dolčevite ne dolaze u obzir, već deblje – džemperi dolčevite koje će vas grijati i fantastično izgledati. Ukoliko se pitate kako bi to trebalo izgledati dovoljno vam je pogledati slike Davida Beckhama. Kad netko zna – zna.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments