Ikona stila: David Beckham

0

David Beckham je dokaz da i metroseksualci mogu izgledati muževno

 

Metroseksualac je pojam koji većina muškaraca želi izbjeći, smatrajući pripadnike te „skupine“ muškarcima s nižom razinom testosterona. Istina, mazanje kremama i preveliko zadržavanje pred ogledalom nije nešto što će muškarci prakticirati, niti je nešto što privlači djevojke koje, u većini slučajeva, preferiraju prave muškarce. Ali, David Beckham je najbolji dokaz da i metroseksualci mogu biti muževni tipovi. Iako će priznati da redovno ide na pedikure i posjete kod frizera koje plaća i po 200 funti, nitko ne može reći da Becham ne izgleda muževno.

Bechmam je itetako zainteresiran za modu, i ne samo da prati trendove nego je i jedan od najvećih pokretača novih trendova, pogotovo kada je riječ o frizurama. Kada je riječ o trendovima na popularnom nogometašu vidjeli smo sve – od Armanijevih odjela, preko hoodiea, do kože i uskih kupaćih hlačica. I što je najbolje, baš sve je na njemu stalo izvrsno. Modni stručnjaci će tako reći da je Beckham inspirativan, prepun samopouzdanja i zabavan – sve što moda traži.

 

KAKO IZGLEDATI KAO BECKHAM?

Ako želite biti kao Beckham, tajna je u stalnom mjenjanju stvari. Mjenjajte svoj izgled redovno, pratite trendove ali nemojte se bojati niti razbijanja stilskih pravila te isprobavanja novih stvari.

Upravo zbog toga što Beckham često mjenja svoj izgled i stilove, teško ga je pokušati imitirati. Ali, možemo krenuti od  nekih stvari koje se često pojavljuju u njegovim lookovima. Sunčane naočale su uvijek tu, i Beckham s njima nikada ne prati ekstremne trendove već se drži klasike. Svoj look Beckham će često upotpuniti dobrim remenom s puno dodataka, pamučne jednobojne majice kratkih rukava su vrlo često na njemu kao i naravno odjela. Britanska modna ikona je također i veliki fan jeasn hlača, posebno onih s lagano iznošenim izgledom. Ukoliko želite izgledati kao Beckham, počnite upravo od njih. Neka dobre jeans hlače budu nešto oko čega ćete graditi svoj izgled, a mogućnosti odjevanja prema jeans hlačama su brojne.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 stvari koje žene nalaze privlačnim

Koliko smo si puta postavili pitanje – kako privući neku djevojku? Možda ovih pet savjeta pomogne…   „Ne postoji čarobni recept koji će privući doslovno ...