Sex ispovijedi 2: Vruće iznenađenje

0

Njegova dugogodišnja želja konačno je ispunjena jedne vruće večeri

 

Bio je sasvim običan dan. Kao i svaki drugi radni dan u tjednu, ja sam radila ujutro, a moja ljubav popodne, tako da smo se doma sreli tek iza 22h, tog istog dana, a da nigdje nismo morali ići. Neko vrijeme sam osjećala kako je moja bolja polovica jako dobra prema meni, a ja joj možda ne vraćam istom mjerom i odlučila sam da ga iznenadim na način koji bi njemu odgovarao. Prije nekoliko godina kupio mi je povodom jedne prigode vibrator kao poklon, jer ga mnogo žena ima i to nije ništa neobično, čak ni kada si u vezi, samo je on uz taj poklon imao i jako veliku želju, da se igram tom igračkom, da uživam dok me on gleda. Od kada sam ga dobila, nekoliko puta me zamolio bi li se igrala na taj način, ali ja to nisam mogla učinit iz nekih neobjašnjivih razloga, bez obzira što inače u seksualnom životu nisam sramežljiva, sve do tog dana kada sam razmišljala o tome što bi moglo zaista iznenadit moju ljubav na seksualan način. Odlučila sam se opustit, jer to je moja ljubav i pred njim se nemam čega sramit i uostalom duboko u meni čuči ta seksualna želja, za koju je bilo vrijeme da ispliva na površinu. Te večeri on se vratio malo iza 22h, kao i uvijek čekala ga je topla večera i ja, ali ovaj puta nešto malo drukčija nego inače u to doba noći, usred radnog tjedna.

Na meni je još bila blaga dnevna šminka, koja me činila svježom nakon dugog dana, kosa je bila onako kako mi najbolje stoji, mirišljava od tuširanja i losiona za tijelo, stajala sam u blagovaonici, na sebi sam imala čipkastu bijelu, usku i kratku (tik ispod guze) spavaćicu, koja je bila prozirna i preko nje kućni ogrtač do poda, tako da se ništa ne vidi.

Malo smo sjedili u dnevnoj, bez previše diranja i pričali o današnjem danu i ponudila sam mu večeru sa kojom je bio jako zadovoljan, jer ovo je njegova večer.

Nakon večere pošao je pod tuš koji mu pomaže kod opuštanja, ja sam raspremila suđe nakon večere i bila spremna za iznenađenje koje sam dugo odgađala, pošla sam u dnevnu sobu, sjela na trosjed i čekala njega , izašao je iz kupaone u boksericama i čini mi se da je mislio poći obuć se, ali moje su ga riječi zaustavile. Zamolila sam ga da sjedne kraj mene i da me zagrli, što je on i učinio, sjela sam mu u krilo i šapnula mu da ga želim, počeli smo se nježno dodirivat usnama , ljubit i mazit, njegove ruke bile su svugdje na meni,odvezao mi je ogrtač, skinuo ga i ostala sam u oskudnoj prozirnoj spavaćici koja jedva pokriva guzu.

Vidjela sam da mu se takva jako sviđam i da želi nastavit, ja sam bila skroz opuštena, bez imalo srama i htjela sam zadivit svoju ljubav i nenajavljeno mu ispunit dugo željenu želju, bila sam drukčija nego to tada, oslobodila sam u sebi nešto za što nisam ni znala da mogu ni da imam hrabrosti. Počela je predigra, koju sam ovaj puta ja započela i vodila, prvo sam mu sexy glasom šapnula na uho da ću večeras biti sve što on poželi i ispunit mu svaku želju, on nije ni pomislio na igru vibratorom, jer je već toliko puta bio odbijen, da je skoro odustao od nagovaranja i spominjanja. Slušala sam ga i radila sve što mi je govorio, a sve mi je i jako odgovaralo, uživala sam u njegovim dodirima, poljupcima, šaputanjima, načinom na koji me je zadovoljavao u istom trenutku kada sam i ja njega dovodila do ludila. Kada sam osjetila da je blizu vrhunca, stala sam, pogledala ga i bez riječi pošla na mjesto u kući gdje držim njegov poklon, uzela ga i donijela pred njega, rekla sam mu ‘večeras ćemo oboje uživat u onome što već dugo želiš’. Počela sam ljubit vibrator, stavljat ga u usta, pa sa njime dok vibrira prolazit po svojim bradavicama, dok je on sjedio u fotelji ispred mene, gledao me i igrao se sam sa sobom, gledali smo jedno drugo i u tom trenutku to nam je bilo jako uzbudljivo i novo iskustvo, koje je obogatilo naš sexualni život.

Usput dok sam se jezikom igrala po vibrirajućoj igrački, rukom sam mazila svoju macu koja je bila spremna da dugo iščekivanu igru, sjela sam na trosjed ispred njega i vibratorom počela prolazit od grudi prema mojoj mačkici. On me gledao sa svojim ‘prijateljem’ u ruci, koji samo što nije eksplodirao i rekao da stavim vrh vibratora u svoju macu, zatim je kleknuo na koljena ispred mene,da bude bliže mojoj maci i rekao mi da ga stavljam u sebe onako kako mi odgovara, ja sam to i učinila, ‘igrala’ sam se sa vibratorom kako je meni odgovaralo, dok me on istovremeno ljubio po mojoj maci i mojem biseru. Po njegovim zvukovima pretpostavila sam da je svršio, a tada je nastavio sa zadovoljavanjem mene, uzeo je vibrator u svoje ruke, nježno ga gurao u mene i govorio mi svakakve proste stvari koje su me tada palile, masirao mi je moj biser i vidio da se i ja približavam vrhuncu, gledali smo se u oči dok sam svršavala  i bilo je to za nas jedno novo i nevjerojatno dobro iskustvo, koje od te večeri često prakticiramo, jer iznenađenja i nove stvari u sexu čine vezu sretnom i sigurnom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 pravila za seks bez obaveza

Seks bez obaveza je nešto o čemu veliki dio muškaraca mašta, barem u mlađim godinama   1. Neobaveznost. Kao što i sam naziv „neobavezan seks“ ...