Sex ispovijedi 7: Swingeri po prvi put

1

Posjet Londonu je jednom bračnom paru promijenio je život

 

Da će mi jedan posjet Londonu promijeniti život nisam nikada ni pomislio. Sretno sam oženjen, imam posao koji volim a sada imam i novi užitak o kojemu sam toliko dugo maštao i konačno i ostvario.

Prije godinu i pol dana sam se oženio. Djevojka mi je ostala trudna ali to je bilo samo ono što me ohrabrilo da se odlučim oženiti. Oženio bih se njome prije ili kasnije ali njezina trudnoća je bila ono što me je konačno natjeralo da se skrasim. Na žalost, pobacila je i nisam postao otac ali nikada nisam požalio odluku da se oženim.

Odlično se slažemo, vjerni smo jedno drugome i ono što je, kako kažu, u braku najvažnije, sex nam je odličan. Tabu tema nemamo, otvoreno pričamo o svemu i otvoreno izražavamo sve svoje želje. Uglavnom se složimo oko svega. Gotovo oko svega.

 

NEOSTVARENA ŽELJA

Donedavno, moja neostvarena želja je bila grupni sex sa još jednim parom u kojem bi, normalno, došlo do razmjene partnera. Za dosta ljudi, uključujući moju ženu, to je tabu tema jer razmjena partnera podrazumijeva nevjeru. S tim se ja osobno ne bih složio. Sex je jedno, ljubav je drugo. Naravno da bez ljubavi nema ni pravog sexa, ali sam uvijek mislio da nije problem biti sa drugom ženom samo radi sexa i da to ne znači ništa drugo osim čiste strasti. Isto tako, mogao bih podnijeti da je drugi muškarac sa mojom ženom. Znam da sam ipak ja taj kojeg ona voli.

Moja žena nije dijelila moje mišljenje iako sam primijetio da joj se ideja u biti svidjela. Jedino nije imala hrabrosti to i ostvariti. Potisnuo sam tako tu ideju, nisam inzistrirao na njoj i nastavili smo, i onako bogat, seksualni život.

Krajem ovog ljeta uzeli smo godišnji odmor i odlučili posjetiti London. Planirali smo to već dugo vremena, jer kako naporno radimo tijekom cijele godine, odlučili smo sami sebe nagraditi putovanjem. Treba koristiti sadašnje vrijeme dok nema djeteta za putovanja jer tko zna kada ćemo imati ovakvu priliku.

 

RAQUELS

U Londonu smo ostali pet dana i dan nam se svodio na dnevne izlaske i noćna uživanja u intimi hotelske sobe. Još prije nego smo pošli u London, jedno dosadno veče sam skratio surfajući netom proživljavajući svoju maštariju o svingerstvu. Naišao sam tako na neke svinger klubove ali sam na sve to zaboravio. Šetajući Londonom predzadnji dan našeg posjeta prošao sam kraj malenog, gotovo neprimjetnog znaka od kojega mi je srce zatreperilo. Na njemu je pisalo Club Raquels 200m! Naime, Club Raquels je bio jedan od svinger klubova na koje sam naišao surfajući netom. U sekundi sam se preznojio i valjda zacrvenio jer je moja žena odmah primijetila da nešto nije u redu. Sjeli smo na kavu nedaleko od kluba i tada sam joj rekao o čemu je riječ. Predložio sam joj da čisto uđemo, bez ikakve obveze, da vidimo što se događa i onda pođemo. Na moje oduševljenje, pristala je.

Bilo je oko 20 sati uvečer i na ulazu su nas dočekale dvije prekrasne djevojke. Moram odmah reći da u cijelom Londonu nisam vidio baš previše lijepih djevojaka tako da me iznenadilo kada sam vidio ove dvije ljepotice. Mora da su bile iz neke druge zemlje ali nismo ih pitali. One su nam ukratko objasnile „pravila“ ponašanja i naplatile 10 funti ulaz. Uglavnom, pravila govore da se siđe u noćni klub u kojem upoznaješ parove i u razgovoru sa njima dolazi se do odluke da li se „ide u akciju“ ili ne. Nikakvo nagovaranje nije dopušteno.

Club Raquels je jako lijepo uređen prostor koji sadrži noćni klub, saunu, dva jacuzzija, biljar, sobu za gledanje TV-a, tuševe i naravno, sobe za „igranje“. Sobe mogu biti standardne ili sa staklima iza kojih mogu biti pojedinci ili parovi koji vas promatraju u igri, naravno ako se vi složite. Rečeno nam je da prostor ima i malu mini teretanu koju mi nismo vidjeli.

 

TKO KAŽE DA ENGLEZI NISU DOBRI?

Uglavnom, pravilo za nove parove i posjetitelje jest da vas osoblje provede kroz cijeli klub i upozna sa regularnim posjetiteljima. Regularni posjetitelji inače plaćaju godišnju članarinu. Tako nas je klubom provozala Sarah, 35-godišnja Londončanka koja nas je još jednom upozorila na sva pravila, pokazala nam cijeli prostor i odvela u mali noćni klub gdje nas je upoznala sa dva para.

Kroz priču sam se odmah zbližio sa dvoje srednjovječnih Engleza, redovnih posjetitelja, koji svoj seksualni život obogaćuju tjednim posjetima klubu. Primijetio sam i da je moju ženu prošla neugoda koju je imala pri ulasku u klub. Činilo mi se da će moja maštarija doživjeti svoje ostvarenje. Pogled na moju ženu mi je dao ohrabrenje. Vidio sam da prihvaća ideju.

Uglavnom, naši su Londončani vidjeli, a i kroz razgovor smo im rekli, da nemamo iskustva u ovakvim „igricama“ pa su nam predložili da pođemo na kat u sobu te da promatramo njih u igri. To nam se učinilo zanimljivim pa smo to i učinili.

Srce mi je lupalo kao ludo dok smo se penjali prema sobi a i moja žena je plitko disala. Da ne dužimo, ono što je počelo kao promatranje brzo je preraslo u naš prvi grupnjak. Ženu mi uopće nije trebalo nagovarati, bila je željna akcije jer ju je samo promatranje dobrano napalilo. Počeli smo kao dva odvojena para ali nije puno trebalo dok nam nije prišla žena i počela mene obrađivati. Moja je žena postala još napaljenija a i Englez nam se brzo pridružio. Ja sam bio sa njegovom ženom a on sa mojom. Osjećaj koji me tada prožimao je neopisiv. Ni traga ljubomori i ljutnji, samo čisti užitak.

Slobodno mogu reći da nam je to iskustvo promijenilo život! Žena mi je priznala da joj se svidjelo i da želi nastaviti sa svingerstvom. Nakon Londona nismo još imali prilike sastati se sa drugim parom ali definitivno hoćemo. Prijavili smo se u agenciju za spajanje i siguran sam da ćemo vrlo brzo ponovo uživati u našim novim igricama. A tko zna, možda baš netko od čitatelja koji ovo bude čitao bude naš novi par za razmjenu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Post a new comment