9 načina kako unaprijediti stil bez potrošene kune

0

Svoj stil možete drastično popraviti i bez da pođete u shopping i potrošite pola svoje krvavo zarađene plaće

 

1. Naučite šivati. Nije teško, a treba vam samo malo truda kako bi naučili rukovati iglicom. Kada naučite šivati moći ćete samo krpiti hlače i odjeću, zašivati otpalu dugmad, pa čak i raditi kompliciranije stvari kojima ćete unaprijediti vaše odjevne predmete.

2. Zamijenite dugmad. Iznenadili bi se koliko sitnica poput novog dugmeta na hlačama može promijeniti cijelokupni dojam. Promijenite dugmad na košuljama, odijelu i hlačama i udahnite si novi život u staru garderobu.

3. Promijenite vezice. Baš kao i kod dugmadi, i promjena vezica može napraviti čudo. Uvijek imajte pričuvnih vezica kraj sebe, pogotovo jer ih možete staviti na neke druge cipele ili tenisice.

4. Napravite zakrpe od starog jeansa. Nemojte bacati stari jeans već od njih napravite zakrpe za drugi stari jeans. Iako ih nećete moći nositi na špicu, u ležernim trenucima će vam baš taj „novi“ zakrpani jeans donijeti pluseve za vaš izgled.

5. Nosite staru odjeću na novi način. Sigurno imate stvari koje više ne nosite, ali šteta ih je baciti. Umjesto toga majicu s printom koju ste prerasli nosite ispod sakoa i uz crne jeans hlače na novi cool način. Maramu koju ste kao faca vezivali na glavu iskoristite kao rubac na odijelu… Sve što trebate jest malo mašte.

6. Dajte cipelama sjaj. Kada ste zadnji put uzeli kremu za cipele i dali im novi sjaj? Ne samo da ćete na taj način štititi kožu na cipelama već ćete im dati i potpuno novi izgled.

7. Posudite od prijetelja. U potrazi za novim odjevnim predmetima ne morate ići u shopping – jednostvno možete posuditi nešto od prijatelja, pa čak i roditelja, nešto što stoji nekorišteno u njihovom ormaru.

8. Držite se grooming rituala. Stil nije samo u odjeći koju nosite, stil je u vašem cjelokupnom izgledu. Stoga se svako jutro dobro umijte kako bi osvježili kožu, redovno se i kvalitetno obrijte, pazite da redovno kidate nokte…

9. Vježbajte. Svi znaju da odjeća najbolje stoji na muškarcu koji je u top formi. Pitajte samo žene na kome će prije primjetiti neku majicu kratkih rukava – na zapuštenom muškarci ili na onome koji je ispunja svojim mišićima?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najboljih pjesama Sex Pistolsa

Izdali su samo jedan album, ali su svejedno ostali zapamćeni kao jedan od najznačajnijih rock (punk) bendova svih vremena   „Prvim stihom njihova prvog singla, ...