Najseksi Dubrovkinja je – Adriana Đurđević!

1

Kako je u životu sve u ciklusima, tako smo i mi priču o Kultu odlučili završiti onako kako smo i počeli – seksi Dubrovkinjom! Na naslovnici prvog broja osvanula je naša prelijepa manekenka Aida Šipčić, koju su naši čitatelji nekoliko mjeseca kasnije stavili na prvo mjesto liste 25 najseksi Dubrovkinja, liste koja će postati tradicionalna i Kultov svojevrsni zaštitni znak.

Najseksi Dubrovkinjama, prije nego je Kult prerastao u lifestyle portal za muškarce na razini, kako bi rekli, regije, proglašavali smo zahvaljujući vašim glasovima i Teju Tolju, Deu Begović, Antonelu Đurdjević (o čemu se na veliko pisalo i u svim hrvatskim medijima), Kristinu Milković te na kraju Tanju Čučuk.

A s obzirom da na kraju, nakon nečega što bi se moglo nazvati pravom sapunicom, Kult mijenja vlasnika, pa time završava jedna era, poželjeli smo završiti priču s praskom! Postoji li ljepši način nego jedan ciklus završiti na način s kojim smo počeli – proglašenjem najseksi Dubrovkinje?

Bogu hvala pa Dubrovnik obiluje prezgodnim djevojkama, ali po našem mišljenju jedna je djevojka savršen izbor ne samo za titulu najseksi Dubrovkinje, nego i za posljednju Dubrovkinju kojoj Kult na ovaj način odaje priznanje, a ona je – Adriana Đurđević.

Adriana je djevojka koju se slobodno može opisati – božanstvenom! Ova 25 godišnjakinja je prava ljepotica, izuzetno seksi djevojka čiji seksipil najviše izlazi kroz izgled prave mlade dame, i čisto sumnjamo da postoji muška, ali i ženska, glava koja se za njom neće okrenuti! Ipak, mlađa sestra Antonele Đurđević, koja je prema vašim glasovima bila najseski Dubrovkinja 2009. godine, je puno više od ljepote i seksipila, jer koliko doslovno bila prelijepa toliko je njezina unutarnja ljepota još i veća! Dodajmo još da će i kroz nekoliko mjeseci biti magistra prava, Adriana Đurđević je savršena mlada žena. Da, savršenstva ipak postoje!

Nama ostaje jedino žao što je nikada nismo imali prilike slikati za naše tiskano izdanje, ali zato nam ostaje zadovoljstvo da za naš pozdrav i zahvalu našim dragim čitateljima iz Dubrovnika, koji su nas vjerno pratili još od 2006. godine, nismo mogli izabrati bolju i savršeniju djevojku!

Foto: Nikša Raguž-Lučić, Darko Primorac

 

a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8 a9 a10 a11 a12

About author

Toni Čeović

Pokretač i urednik Kulta, ljubitelj filmova, obožavatelj U2 i veliki zaljubljenik u formulu 1

1 comment

Post a new comment

Recenzije: Čovjek od čelika

Superman je, konačno, dobio filmsku adaptaciju kakvu zaslužuje   INFO Datum premijere: 14. lipanj 2013. Redatelj: Zack Snyder Uloge: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, ...