Zimske modne pogreške

0

Postoje općenite modne pogreške koje baš nikada ne smijete napraviti, a postoje i one koje su karakteristične za određena godišnja doba. Danas vam stoga donosimo pogreške koje nikako ne smijete napraviti u idućim mjesecima.

Pogrešno slojevito odijevanje. Dolazak hladnijih mjeseci zahtjeva pametno slojevito odijevanje. Ponavljamo pametno, jer nije dovoljno nabaciti odjeću na sebe i misliti da je to dovoljno. Vodite računa da pametno slojevito odijevanje počinje najtanjim a završava se najdebljim odjevnim predmetom.

Neusklađenost stilova. Često se dogodi da pojedini muškarci sve naprave odlično, da se srede od glave do pete, pogode i sa cipelama i frizurom, da bi na kraju obukli jaknu koja nije primjerena tom stilu i sve pogriješili. Ukoliko idete na izlazak i želite izgledati otmjeno casual, zadnje što bi na sebe trebali staviti jest neku maskirnu jaknu ili „spitku“.

Istrošena odjeća. Isto se odnosi i na odjevne predmete kojima je istekao rok trajnosti. Možete na sebi imati sve stilski pogođeno, ali ukoliko vam jakna ima mrlje po sebi, hlače rupe, a na džemperima vuna viri na sve strane – podbacili ste u potpunosti. Vodite računa o načinu na koji držite odjeću u ormaru i svoju odjeću i obuću pazite kao „oči u glavi“.

Neprimjerena obuća. Idući mjeseci su vrijeme kada je više oblačnih nego sunčanih dana, i dani koje će obilježiti kiša i snijeg. Stoga vodite računa da vaša obuća bude prikladna, i nikako si ne smijete dopustiti da vam cipele propuštaju vodu. Ne samo da vam mokre noge mogu predstavljati opasnost za zdravlje, nego ćete i u cipelama punim vode izgledati neuredno.

Cipele bez čarapa. Izlazak bez čarapa je rezerviran za toplija vremena, i koliko god vam zvučalo nestvarno da će se netko usuditi izaći u hladnijim mjesecima bez „grijača“ na nogama, to se ipak događa – i to u ne baš zanemarivom broju! Nađite lijepe i kvalitetne čarape i pružite svojim nogama zaštitu. Plus, zimske cipele bez čarapa  – katastrofalan izgled!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najkontroverznije boksačke borbe

Ove borbe su podigle najviše prašine po sudačkim odlukama koje su bile, blago rečeno, kontroverzne   „Marokanski sudac je odmah nakon borbe priznao pogrešku opravdavajući ...