Grooming navike koje žene mrze

0

Žene vole muškarce koji drže do higijene. Naravno, u granicama jer malo koja djevojka voli muškarca koji će provesti više vremena u kupaonici od nje. Ali, neke osnovne stvari bi svaki muškarac trebao raditi. Međutim, poneki od nas prave neke grooming greške, bilo pretjerivanjem, ili lijenošću, koje se nikako neće svidjeti pripadnicama ljepšeg spola, stoga pročitajte ovaj tekst kako ne bi bili od onih kojima se žene, ali i muškarci, podsmjehuju.

 

TROKUTIĆ ISPOD USNE

Ukoliko volite imati dlake na licu tada pustite pravu bradu, a ne ostaviti samo trokutić ispod usana. Možda vam se čini da će vama to dobro izgledati, ali bacite pogled na reality show Ljubav je na selu i vidjet ćete na jednom od kandidata kako ti ne izgleda niti malo muževno. Da stvar bude gora, žene jednostavno mrze takav „pokušaj“, te će zaključiti da ste nedozreli muškarac koji umišlja da je frajer (a nije).

 

PREVIŠE PARFEMA

Znate li onaj osjećaj kada kraj vas prođe lijepa djevojka čiji parfem ostavlja zavodnički trag kada prođe? Kada su žene u pitanju ne postoji izraz „previše parfema“, ali muškarci su druga priča. Muškarac s previše parfema, koliko god dobar miris bio, ostavlja dojam muškarca koji se previše voli lickati i za kojeg će se žene zamisliti o njegovoj seksualnosti. Idealna količina je ona koja se lagano osjeti ali zaintrigira žena da poželi još!

 

KORIŠTENJE SAPUNA PRI TUŠIRANJU

Tako negdje 80-tih se ovo još i moglo tolerirati, ali danas je jednostavno nezamislivo. Za kosu koristite posebne šampone, kupke i gelove za tijelo, a sapun koristite samo za pranje ruka. Osim što sapun ima specifičan miris, zamislite kakva bi bila reakcija djevojke kada bi shvatila da je taj sapun bio na vašim privatnim dijelovima, stražnjici, pazusima…

 

NEUREDNI NOKTI

Možda vam zvuči čudno ali veliki broj žena će vam detaljnije pogledati ruke. Zašto? Zato što će vam vaše ruke puno reći o vama samima. Žene ne žele muškarca s rukama punih žuljeva, ali isto tako ne žele ni muškarca koji ima nježnije dlanove od njih samih. Međutim, još veći minus, bolje rečeno crveni karton, ćete dobiti ako imate nesređene nokte. Nokti koji su zadnji put podrezani prije više tjedana, izgriženi nokti i prljavština ispod noktiju su na listi stvari koje će vas odmah eliminirati kod žena.

 

DLAKAVA LEĐA

O tome što bi muškarci trebali depilirati a što ne se vode vječne rasprave, ali u jednom su svi složni – dlakava leđa su jedna od najodbojnijih stvari ženama. Ukoliko imate tu nesreću da vam je dlakavost urođena, te da vam leđa izgledaju kao medvjeđe krzno, trebali bi razmisliti o depilaciji ukoliko želite imati sreće sa ženskim rodom. Dok dlakava prsa još i prolaze kod djevojaka, dlakava leđa će malo koju oduševiti.

 

STIDNE DLAKE

Još jedna od tema o kojoj svatko ima svoje mišljenje jest trebate li se potpuno depilirati na intimnom području. Hoćete li to napraviti ili ne ovisi samo o vama, a u odluku bi trebali uključiti i svoju partnericu. Ali, ukoliko niste ljubitelj da ste dole potpuno ćelavi trebali bi barem skratiti dlake a ne da vam se penis ne vidi od „grmlja“. Ukoliko želite da vas partnerica oralno zadovoljava morat ćete joj pripremiti teren jer zadnje što želite jest da svako nekoliko sekundi vadi dlake iz usta.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Brendovi satova za prave muškarce

Želite li izgledati kao zreli i elegantni muškarac koji zna što želi, svoj sat ove godine birajte između ovih proizvođača   OMEGA Švicarski proizvođač satova ...