Zimske modne pogreške

0

Postoje općenite modne pogreške koje baš nikada ne smijete napraviti, a postoje i one koje su karakteristične za određena godišnja doba. Danas vam stoga donosimo pogreške koje nikako ne smijete napraviti u idućim mjesecima.

Pogrešno slojevito odijevanje. Dolazak hladnijih mjeseci zahtjeva pametno slojevito odijevanje. Ponavljamo pametno, jer nije dovoljno nabaciti odjeću na sebe i misliti da je to dovoljno. Vodite računa da pametno slojevito odijevanje počinje najtanjim a završava se najdebljim odjevnim predmetom.

Neusklađenost stilova. Često se dogodi da pojedini muškarci sve naprave odlično, da se srede od glave do pete, pogode i sa cipelama i frizurom, da bi na kraju obukli jaknu koja nije primjerena tom stilu i sve pogriješili. Ukoliko idete na izlazak i želite izgledati otmjeno casual, zadnje što bi na sebe trebali staviti jest neku maskirnu jaknu ili „spitku“.

Istrošena odjeća. Isto se odnosi i na odjevne predmete kojima je istekao rok trajnosti. Možete na sebi imati sve stilski pogođeno, ali ukoliko vam jakna ima mrlje po sebi, hlače rupe, a na džemperima vuna viri na sve strane – podbacili ste u potpunosti. Vodite računa o načinu na koji držite odjeću u ormaru i svoju odjeću i obuću pazite kao „oči u glavi“.

Neprimjerena obuća. Idući mjeseci su vrijeme kada je više oblačnih nego sunčanih dana, i dani koje će obilježiti kiša i snijeg. Stoga vodite računa da vaša obuća bude prikladna, i nikako si ne smijete dopustiti da vam cipele propuštaju vodu. Ne samo da vam mokre noge mogu predstavljati opasnost za zdravlje, nego ćete i u cipelama punim vode izgledati neuredno.

Cipele bez čarapa. Izlazak bez čarapa je rezerviran za toplija vremena, i koliko god vam zvučalo nestvarno da će se netko usuditi izaći u hladnijim mjesecima bez „grijača“ na nogama, to se ipak događa – i to u ne baš zanemarivom broju! Nađite lijepe i kvalitetne čarape i pružite svojim nogama zaštitu. Plus, zimske cipele bez čarapa  – katastrofalan izgled!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments