8 modnih grešaka koje vas čine manje atraktivnim

0

Svaki muškarac bi trebao razmišljati o stilu. Ne treba pretjerivati, i pretvarati se u muškarca bez testosterona, ali bi se definitivno trebali truditi biti muškarac sa stilom jer ćete tako upotpuniti svoj izgled pravog muškarca koji sve drži pod kontrolom. Ponavljamo, ne treba pretjerivati, stoga za početak naučite kako izbjegavati osnove greške poput ovih osam.

Odijevanje neprilagođeno godinama. Ovu grešku niti jedan muškarac nikada ne bi trebao napraviti, a opet je tako česta. Ne znamo je li razlog tome što neki muškarci ne žele prihvatiti koliko godina imaju, ali činjenica je da nema ništa ružnije nego kada vidite muškarca u 40-tim kako se oblači kao teenager.

Nosite majice s printom. Da se nadovežemo na ovo poviše – nema ništa gore nego kada se netko oblači neprikladno godinama, a majice s printom su nešto što je samo za mladost. Stoga, ukoliko se smatrate ozbiljnim muškarcem vrijeme je da na njih zaboravite!

Istrošene cipele. Cipele bi trebalo održavati jer kada netko vidi pohabane cipele zaključit će da ste osoba koja je previše lijena i koja ne drži do sebe. Postoje kreme i pribor za održavanje cipele, a kada se toliko pohabaju da ni to ne pomaže – vrijeme je da kupite novi par.

Majice sa dubokim V izrezom. Iz nekog razloga postoje muškarci koji smatraju da im odlično stoje majice sa dubokim V izrezom. Istina je pak da majice s V izrezom izgledaju jako loše i da gotovo da ne postoji djevojka kojoj se to sviđa. Stoga se nemojte nadati da ćete s njima ikoga zavesti.

Uska odjeća. Kupujete li danas jeans hlače, naići ćete na većinu modela s uskim nogavicama. Mislite li stvarno da vam uske hlače dobro stoje? Uske hlače, baš kao i sve usko, uopće neće isticati vaše mišiće nego ćete zbog toga izgledati prilično smiješno. A zadnje što želite jest da vas netko ne shvaća ozbiljno.

Hlače koje vam ne stoje. Bilo da su hlače previše uske, kao što smo već napisali, ili su previše duge/kratke, rezultat će biti isti – katastrofalan. Hlače vam moraju savršeno prijanjati ukoliko želite ostaviti dojam muškarca koji drži stvari pod kontrolom.

Trenerka u svim prilikama. Ukoliko ne trčite ili niste unutar svoja četiri zida na trenerku bi trebali zaboraviti. Znamo da je ugodnija nego neke druge hlače, ali nošenje trenerke u svim prilikama je nepristojno. Stoga zaboravite na tu praksu!

Sunčane naočale na glavi u svim vremenskim prilikama. Neshvatljivo je kako neki muškarci, a i žene, misle da sunčane naočale treba nositi i kada je već sunce debelo zašlo, kao i u zatvorenim prostorima. Ne samo da prilično ružno izgleda, već se i zaboravlja jedno od osnovnih pravila pristojnosti – gledanje sugovornika u oči dok se priča.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

SPY – sunčane naočale Kena Blocka

Ukoliko pitate većinu muškaraca koga najviše vole pogledati na YouTubeu, veliki dio njih će odgovoriti – Kena Blocka. Zvijezda YouTubea oduševljava svojim videima driftanja, (“bacanja” ...