5 stvari koje moraju imati muškarci s bradom

0

Trimer. Nema smisla da puštate bradu ukoliko ćete je pustiti da strši na sve strane, i da izgledaate kao pustinjak koji je zadnjih par godina proveo na pustom otoku. Održavajte oblik i dužinu brade kvalitetnim trimerom.

Češalj. Osim što će vam pomoći pri skraćivanju brade, dobro će vam doći i pri uređivanju, kao i čišćenju brade od otpadnuhit dlaka, ako i prljavštine koja se skupi tijekom vremena.

Šampon za bradu. Običan šampon će biti dovoljan, ali ako za sebe želite samo najbolje koristite i poseban šampon za bradu. U konačnici, brada ipak nije kao i kosa te zahtjeva posebnu pH balansiranost.

Ulje za bradu. Ukoliko ste već kupili poseban šampon za bradu, tada investirajte i u ulje za bradu. Ulje za bradu ne samo da omekšava dlačice, nego ujedno i vlaži vašu kožu koja je skrivena bradom.

Melem za bradu. Muškarci koji stvarno drže do sebe kupit će i melem za bradu čija svrha je da vlaži i hranu vašu bradu tijekom dana, dajući joj ne samo sjaj, nego i zdravlje i ugodan miris.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto je prekinuta prodaja Google Glass?

Pet razloga zbog kojih je Google odlučio prekinuti prodaju svojih naočala   Svoju inovativnu uzdanicu nosive tehnologije Google Glass tehnodiv je odlučio ugasiti, barem kada ...