5 stvari koje moraju imati muškarci s bradom

0

Trimer. Nema smisla da puštate bradu ukoliko ćete je pustiti da strši na sve strane, i da izgledaate kao pustinjak koji je zadnjih par godina proveo na pustom otoku. Održavajte oblik i dužinu brade kvalitetnim trimerom.

Češalj. Osim što će vam pomoći pri skraćivanju brade, dobro će vam doći i pri uređivanju, kao i čišćenju brade od otpadnuhit dlaka, ako i prljavštine koja se skupi tijekom vremena.

Šampon za bradu. Običan šampon će biti dovoljan, ali ako za sebe želite samo najbolje koristite i poseban šampon za bradu. U konačnici, brada ipak nije kao i kosa te zahtjeva posebnu pH balansiranost.

Ulje za bradu. Ukoliko ste već kupili poseban šampon za bradu, tada investirajte i u ulje za bradu. Ulje za bradu ne samo da omekšava dlačice, nego ujedno i vlaži vašu kožu koja je skrivena bradom.

Melem za bradu. Muškarci koji stvarno drže do sebe kupit će i melem za bradu čija svrha je da vlaži i hranu vašu bradu tijekom dana, dajući joj ne samo sjaj, nego i zdravlje i ugodan miris.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments