Kako kombinirati bež sako i jeans hlače

0

Proljeće je idealno vrijeme za svjetlije tonove, a jedna od najsavršenijih odjevnih predmeta za proljetno razdoblje je bež sako! Savršenstvo bež sakoa je u tome što se može ne samo kombinirati s gotovo svačim, već što se može nositi i u formalnim i neformalnim prilikama. Stoga, ukoliko još niste investirali u bež sako, napravite to ovog proljeća jer će vam se pokazati jednom od najboljih investicija u posljednje vrijeme.

Posebnost svjetlijih boja, tako i bež sakoa, je u tome što se odlično uklapaju s tamnijim tonovima, stoga je idealna kombinacija ovog proljeća – bež sako i tamne jeans hlače. Možda vam ova kombinacija i ne izgleda dobra za poslovne prilike, zbog jeansa, ključ upsjeha ćete pronaći u izboru jeans hlača. U ovom slučaju sako sparite s tamnim jeansom, ne crnim, i iznenadit ćete se koliko ćete profinjeno, čak i luksuzno izgledati. Pazite sam od ne izabirete hlače od ispranog jeansa ili od svijetlog jeansa – tamni jeans, ali ne crni, je put kojim želite ići. Također, jako je važno da kroj vaših hlača odgovara vašoj građi.

Kada već spominjemo kroj, obratite pažnji u na kroj vašeg sakoa. Ovog proljeća u modi su strukirani sakoi, ali ukoliko imate pokoji kilogram viška, ovakva kroj sakoa bi trebali izbjegavati. Odličan izgled izvući ćete s bilo kojim tonom bež boje, od svjetlijeg do tamnijeg, pa čak i do „camel“ boje.

Ukoliko izaberete kombinaciju bež sakoa i jeans hlača možete se igrati s ostalim detaljima, poput košulje i kravate, ukoliko želite dodatno pojačati dojam. Bijela košulja je savršena za ovakve kombinacije, ali mogu proći i svjetlije nijanse plave boje. Košulje u tamnijim tonovima u ovom slučaju izbjegavajte.

Ukoliko želite, izgled možete upotpuniti i odgovarajućom kravatom, a sa dobrim satom nikada nećete pogriješiti!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveći nogometni grubijani

Pljuvanje navijačica, knockouti, high kickovi, kidanja ligamenata, lomljenja nogu i čupanja jaja, sve je to bio modus operandi ovih nogometaša!   „U njegovoj CV ističe ...