Casual odjevne kombinacije za prave muškarce

0

Džemper, upečatljiva košulja i klasične jeans hlače. Kombinacija je koja je dovoljno casual, a ipak dovoljno privlačna da njome skrenete pažnju na vas.

Sako, bijela majica s printom i tamno crvene hlače. Zanimljiva kombinacija na prvi pogled nespojivih kombinacija koja će sigurno privući poglede. Kombinirajte i s poludubokim smeđim čizmama.

Sako svijetle boje, klasična bijela majica i jeans hlače. Ukoliko još sve ukombinirate s beanie kapom napravit ćete pun pogodak!

Kaput, džemper upečatljive boje i karirana košulja. Izgledat ćete kao muškarac s elegancijom i stilom – nešto što žene obožavaju.

Džemper mornarskog stila i jeans hlače. Mornarski stil je uvijek u modi, bez obzira bilo ljeto ili zima. U kombinaciji s jeansom izgleda izvrsno.

Crna kožna jakna, bijela majica, upečatljivi jeans i pilotske sunčane naočale. Bikerski stil je uvijek dobro prolazio a vas će pretvoriti u pravog muškarca s viškom testosterona.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kylie Minogue

Australska sex bomba nedavno je proslavila 25 godina karijere, a za ovu godinu priprema i novi album     Australsko nacionalno blago, zvano Kylie Minogue, ...