7 novih kolonjskih voda za muškarce

0

Tražite novi miris? Evo nekoliko prijedloga koji će biti hit u 2015!

 

01cartier

CARTIER – EAU DE CARTIER VETIER BLEU

Idealan miris za nadolazeće ljeto – svjež, a istovremeno topao, izludit će djevojke u vašem prisustvu! Kada je uostalom Cartier napravio nešto loše?

 

02annick

ANNICK GOUTAL – L’ILE AU THE

Prevedeno s francuskog značilo bi otok čaja, ali ovaj parfem bijelog mošusa s dozom mandarine i čaja s otoka Jeju u Južnoj Koreji bolje miriše nego zvuči!

 

3zeist

THIERRY MUGLER – A*MEN ULTRA ZEST

Stariji miris koji je u 2015. godini doživio reinkarnaciju. Citrus pomiješan s narančom, tangerinom i cimetom – miris koji ne posustaje!

 

4givenchy

GIVENCHY – GENTLEMEN ONLY CASUAL CHIC

Poboljšana verzija Gentlemen Only iz 2013. dolazi „pojačana“ mirisima kardamoma, đumbira, smreke, kedara, breze i sandalovine.

 

zgaultier

JEAN-PAUL GAULTIER – ULTRA MALE

Čovjek koji vlada modnom scenom u svakom pogledu svom je poznatom mirisu dodao dozu testasterona i nazvao je – Ultra male. Dakle, samo za prave muškarce!

 

6dunhill

DUNHILL – ICON

Da, ovaj miris ima nešto „dimno“ u sebi, ali je taj miris pomiješan s lavandom, sandalovinom te mirisom kože, tvoreći jako zanimljivu kombinaciju za sofisticirane muškarce.

 

7bentley

BENTLEY – INFINITE INTENSE

Iz nekog razloga elitni proizvođači automobila žele ući u svijet mirisa, pa je tako i Bentley izbacio svoj prvi miris koji donosi kombinaciju crnog papra, ždralinjaka i lavande. Prilično jak i „papren“ miris.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 nam je godina tek…

Deset godina! Kada se zamislim da je prošlo već 10 godina od dana kada je Kult ugledao svijetlost ne mogu vjerovati da je toliko prošlo. ...