7 novih kolonjskih voda za muškarce

0

Tražite novi miris? Evo nekoliko prijedloga koji će biti hit u 2015!

 

01cartier

CARTIER – EAU DE CARTIER VETIER BLEU

Idealan miris za nadolazeće ljeto – svjež, a istovremeno topao, izludit će djevojke u vašem prisustvu! Kada je uostalom Cartier napravio nešto loše?

 

02annick

ANNICK GOUTAL – L’ILE AU THE

Prevedeno s francuskog značilo bi otok čaja, ali ovaj parfem bijelog mošusa s dozom mandarine i čaja s otoka Jeju u Južnoj Koreji bolje miriše nego zvuči!

 

3zeist

THIERRY MUGLER – A*MEN ULTRA ZEST

Stariji miris koji je u 2015. godini doživio reinkarnaciju. Citrus pomiješan s narančom, tangerinom i cimetom – miris koji ne posustaje!

 

4givenchy

GIVENCHY – GENTLEMEN ONLY CASUAL CHIC

Poboljšana verzija Gentlemen Only iz 2013. dolazi „pojačana“ mirisima kardamoma, đumbira, smreke, kedara, breze i sandalovine.

 

zgaultier

JEAN-PAUL GAULTIER – ULTRA MALE

Čovjek koji vlada modnom scenom u svakom pogledu svom je poznatom mirisu dodao dozu testasterona i nazvao je – Ultra male. Dakle, samo za prave muškarce!

 

6dunhill

DUNHILL – ICON

Da, ovaj miris ima nešto „dimno“ u sebi, ali je taj miris pomiješan s lavandom, sandalovinom te mirisom kože, tvoreći jako zanimljivu kombinaciju za sofisticirane muškarce.

 

7bentley

BENTLEY – INFINITE INTENSE

Iz nekog razloga elitni proizvođači automobila žele ući u svijet mirisa, pa je tako i Bentley izbacio svoj prvi miris koji donosi kombinaciju crnog papra, ždralinjaka i lavande. Prilično jak i „papren“ miris.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 koktela za prave muškarce

Mislite se koji koktel popiti a da ne ispadnete curica? Donosimo vam pet koktela koji su pravi izbor za muškarce   „Ima li išta „muškije“ ...