5 stvari koje neke žene rade, a zbog kojih će svaka veza propasti

0

I dok neki daju malo više “kredita” drugoj strani da se pokaže, neki na loše znakove odmah odustaju

 

Ali rijetko je to baš tako pa su potrebni mnogi kompromisi, popuštanja, gledanja na drugu stranu da bi neka veza uspjela. Katkada partneri ni ne dođu do te, dublje razine jer je veza već na samom početku osuđena na propast.

I dok neki daju malo više “kredita” drugoj strani da se pokaže, neki na loše znakove odmah odustaju. Bez obzira na to koliko imate strpljenja, ovo su neki postupci koji će ženama otežati kvalitetan odnos s partnerom. Evo što će rijetko koji muškarac tolerirati ženi, posebice odmah na početku veze.

1. Djetinjasto ponašanje. Ženino djetinjasto ponašanje i glupiranje, premda u najboljoj namjeri, u nastojanju da se pokaže primjerice kao osoba otvorena duha, neće naići na odobravanje muškarca. Oni žele djevojke s kojima mogu komunicirati, nešto planirati i ne brinuti se o tome kako će se njihova djevojka ponašati u društvu pred njegovim prijateljima. Žene, budite ono što jeste, poručuje Steve Armato, muškarac koji je proučavao što to može biti “okidač” kod muškaraca da prekinu neku vezu čak i ako im se partnerica jako sviđa.

2. ‘Ne može bez muškarca’. Djevojke koje gotovo nikada nisu same i stalno teže biti s nekim u vezi i ozbiljno se vezati, muškarcima nisu privlačne. Oni ne žele ženu koja je jako emotivna i “pada u depresiju” ako se nije vidjela s partnerom dan ili, nedaj Bože, dva.

3. Nesigurnost. Ovo može biti okidač u oba smjera. Nitko ne voli nesigurne osobe, bez samopouzdanja. Takve će osobe stalno razmišljati o tome vara li ih njihov partner i radi li nešto iza njihovih leđa. A to će onda povlačiti i druge “strahote” u vezi koje muškarci svakako žele izbjeći.

4. Ne zanima je sport. Veze se održe, naravno, i kada žena nije nimalo zagrižena za sport, suprotno u odnosu na svog muškarca. Ali većina muškaraca smatra da njegova izabranica mora imati “sluha” za njegovo obožavanje nogometa ili nekog drugog sporta. A to znači: Bez prigovaranja jer ne želimo gledati sapunicu dok je na programu derbi. To jednostavno neće ići.

5. Priča o bivšem. Još uvijek. Nitko ne voli slušati priče o bivšima, kako je bio dobar, kako ste se super slagali… Činjenica je i da bivši partneri teško ostaju prijatelji, Komunikacija s bivšim partnerom u većini slučajeva je ostavljanje otvorenih vrata za “možda se opet sretnemo” situaciju.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments