10 stvari kojima ćete od sebe otjerati djevojke

0

Ukoliko radite ove stvari na prvim spojevima (ali i kasnije) vrlo brzo ćete ponovo postati samac

 

1. Pričate samo o sebi. Sigurno se sjećate one reklame „Dosta priče o meni, pričajmo malo o mom autu“. Najbolji način za otjerati djevojku je taj da previše pričate o samom sebi, o svom automobilu, o svom poslu, a sve u nadi da ćete je na taj način impresionirati. Ona će procijeniti da ste egocentrični i da joj nemate baš puno za ponuditi te krenuti dalje.

2. Govorite o idućem koraku. Djevojke vole nepredvidivost (u određenim količinama), pa ukoliko joj najavljujete baš svaki vaš idući potez ona će vrlo brzo početi tražiti novog muškarca.

3. Tražite dozvolu da je poljubite.Žicate li ljepoticu pokraj vas poljupce, ispadate očajni. Budite muško i poljubite je, a ne čekajte od nje pismenu dozvolu za to. Ali, naravno procijenite želi li ona da je stvarno poljubite.

4. Započinjete razgovor o seksu. Greška koju često radimo je da brzamo i ubijamo spontanost. Neke stvari jednostavno morate pustiti da se dogode same po sebi. Razgovor o seksu nikad ne započinjite prvi, a započne li ga ona, koliko god željeli o tome razgovarati, dobro pozaite s odgovorima.

5. Tražite dozvolu da se vidite.Baš kao što je ne smijete tražiti poljupce, loš je potez i kad je tražite dozvolu za to da se vidite – budite muško i kažite joj “Idemo van zajedno” ili “Idemo na izlet”. Pokažite joj da imate stvari pod kontrolom jer djevojke vole muškarce koi su sigurni u sebe.

6. Vrijeđate i ogovarate njene prijatelje. Vi ste nova priča, a njezini prijatelji su priča koja je počela puno prije vas. Stoga, ako mislite da će vrijeđanje njezinih prijatelja, kao i ismijavanje istih, pomoći vašem imageu u njezinim očima, grdno se varate! Stoga, kad priča o prijateljima jednostavno začepite usta i suzdržite se komentara.

7. Stalna pitanja što želi raditi.Žene vole muškarce od akcije, i još važnije – muškarce s planom. Stoga, ne očekujte od nje da ona umjesto vas isplanira što će te raditi tijekom večeri u trenutku kad ste se već našli. Planirajte unaprijed, a ne tijekom izlaska.

8. Teroriziranje porukama i pozivima.Dajte joj vremena da diše, dajte joj vremena da joj se slegnu dojmovi. Ako vam se nije javila odmah nakon izlaska ne znači da je morate panično zvati i slati joj poruke pitajući je zašto se nije javila. Budite strpljivi jer ćete je stalnim pozivima ugušiti i otjerati.

9. Planiranje budućnosti – prerano. Da, svaka nova djevojka ostavlja bez daha, ali to ne znači da joj nakon dva izlaska trebate govoriti kako ćete živjeti u lijepoj kućici sa čoporom djece… Djevojka će pomislite da ste očajnik koji se samo želi oženiti, pa će vam sva vaša maštanja ostati samo na – maštanjima.

10. Provjeravanje sviđate li joj se.Ukoliko to niste znali pitanje “Sviđam li ti se?” proglašeno je najkatastrofalnijim pitanjem koje može izaći iz muških usta, a namijenjeno je ubijanju svake šanse koju pojedini muškarac ima kod nježnijeg spola. Ovo će joj samo dokazati da niste samouvjereni, i da nemate situaciju pod kontrolom. Dakle, sve ono što žene ne žele od svog muškarca.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Prilike u kojima se ne nosi jeans

Jeans hlače moraju biti dio garderobe svakog muškarca jer su odlične za neformalne prilike, izlaske ili sportske događaje. Ali postoje i one prilike u kojima ...