Satovi za uspješne mlade muškarce

0

Ako ste u 20-tim godinama i smatrate se uspješnim muškarcem koji drži do sebe ovo su pravi satovi za vas

 

Bilo koji poslovni muskarac koji sebe smatra uspjesnim trebao bi držati i do izgleda. Osim dobrog odjela, kravate i cipela trebalo bi se ‘naoružati’ i dobrim satom. Kult vam, uz pomoć Dicta d.o.o. donosi pet satova za svakog muskarca koji je uspjesan poslovni čovjek a u slobodno vrijeme pravi hedonist.

 

harleydavidson2

HARLEY – DAVIDSON

2.965,00 kn

Legendarni brand nije poznat samo po motociklima, u svojoj ponudi ima i satove. Ako ste ponosni vlanik Harleya na dva kotača morat ćete si pokloniti i njihov sat. Harley Davidson satovi by Bulova visoko su kvalitetan proizvod, moderan, čvrst i izdržljiv, koji nudi izvanrednu vrijednost za novac. Imaju karakterističan Harley logo koji budi maštu zaljubljenika cijelog svijeta a mnogi zaljubljenici u brand nose i ostale Harley dodatke poput Harley Davidson džepnog sata. Harley Davidson sat ima kazaljke sa svijetlećim premazom, kućište od nehrđajućeg čelika te remen s ionskim premazom.

 

bulovaprecisionist

BULOVA PRECISIONIST

3.950,00 kn

Ako vam je točnost važna ovo je pravi sat za vas jer je Precisionist najtočniji kvarcni sat na svijetu s kliznom sekundarkom i vrhunskim japanskim mehanizmom. Ovaj vrhunski sat je točan do 10 sekundi godišnje dok većina kvarcnih satova ima točnost do 15 sekundi mjesečno! Tu nije kraj dominacije nad sličnim satovima, dok tradicionalni kvarcni satovi imaju jedan otkucaj u sekundi Precisionist ih ima čak 16 što sekundarku čini kliznom. Precisionist je napravljen od titanija zbog čega je čvršći ali i 50% lakši. Ako poželite zaroniti  njim – vodootporan je do 300 metara!

 

bullovaaccutron

BULOVA ACCUTRON KIRKWOOD

6.595,00 kn

Europska tradicija urarstva i dizajna dovela je do toga da je Accutron dizajniran za sofisticiranog kupca koji razumije vrijednost Swiss made izrade. U ovom fantastičnom satu krije se švicarski automatski, mehanički i kvarcni mehanizmi. Kućišta i remen je od nehrđajućeg čelika, anti-alergijskog, gradacije 316L. Safirno staklo je otporno na ogrebotine i optičku jasnoću, s antirefleksivnim premazom. Sat je vodootporan do 300 metara.

 

orisraid

ORIS RAID CHRONOGRAPH EDITION

23.310,00 kn

Chronograph Edition svojim dizajnom podsjeća na instrumentnu ploču Austin Healey 100M (100M je označavao max. brzinu od 100 mph) automobila. Brojčanik Chronograph modela je podijeljen na vanjski dio (crni) na kojem se nalaze indikatori, te unutrašnji bijeli. Na “6h” sub-dialu se našao prozor za datum gdje je broj 21 crvene boje, što simbolizira 21 RAID Suisse-Paris rally utrku. Kućište je promjera 43m s jako lijepim dizajnom krunice i dugmadi za chronograph funkcije.  Staklo je zakrivljeno i safirno, s antireflektivnim premazom, a pozadina sata otkriva ugraviran logo utrke, kao i tehničke informacije o satu. RAID 2011 Chronograph dolazi u luksuznoj drvenoj kutiji.

 

louiserardautomatic

LOUIS ERARD EXCELLENCE

23.795,00 kn

Kako bi proslavio svoju 80-tu godišnjicu, Louis Erard je ponosno predstavlio svoju novu liniju klasičnih satova Excellence. Karakterizira je okruglo kućište, diskretni bijeli brojčanik, indeksi za sate i rimski brojevi. Ovaj odlični sat uključuje Power-Reserve i Regulator,  Power-reserve varijacije, kronograf s mjesečevim mijenama i indikatorom 24 sata, i dvije varijante koje pokazuju samo vrijeme. Excellence pokreće isti mehanizam ETA 7001 RE9 na ručno navijanje koji se bazira na pouzdanom ETA-inom modelu Peseux 7001. Zbog svoje tankoće (samo 2,50 mm visok) i čvrstine, ovaj mehanizam ima odličnu reputaciju i među mnogo skupljim brandovima. Mliječno bijeli brojčanik pjeskaren je i u savršenom skladu s plavim kazaljkama te finim rimskim brojevima za sate i arapskim brojevima za minute.

 

Zahvaljujemo se Dicta d.o.o. na pomoći u realizaciji članka. Za više informacija o satovima te kupnju istih kontaktirajte:

Dicta d.o.o. Rijeka, Tel. 051 215 255, www.dicta.hr, fb: www.facebook.com/dicta.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments