Kućanice vole obdarene crnce

0

Mandingo partiji, u kojima grupa obdarenih crnaca obrađuje kućanice, pravi su hit u SAD-u

 

Veliki bračni krevet je bio mjesto akcije. Šest crnaca i jedna plavuša u četrdesetima više nisu imali niti centimetra prostora za akciju, međutim dami to, izgleda, nije niti najmanje smetalo. Bila je u nekom svom svijetu, svijetu orgazma, potpuno nesvjesna što se događa oko nje. Akcija je trajala već sat vremena i iako je bila na izmaku snaga, htjela je još. Dvojica crnaca su je upravo obrađivala dok je ponos trećeg jedva uspjevala obuhvatiti ustima. Ostala trojica čekala su svoj red. Njezina fantazija joj se upravo pretvarala u stvarnost, ovo nije bilo vođenje ljubavi kao s njezinim partnerom, ovo je bio čisti životinjski seks. A cijelu akciju iz fotelje, udaljene samo metar od kreveta, promatrao je njezin suprug…

 

VOLI GLEDATI SUPRUGU KAKO UŽIVA

Jeff nije volio crnce. Kao jedno od rijetke bijele djece u školu negdje u jugoistočnom Washingtonu redovno je bio žrtva nasilja, a kad je jednom punio gorivo na benzinskoj crpki opljačkao ga je crnac. Čak mu je prislonio pištolj na čelo i povukao okidač… srećom pištolj je blokirao.

Od tog događaja je prošlo dvadeset godina i Jeff, danas u kasnim 40-tima, iza sebe ima dva propala braka, dvoje djece i novu suprugu, 42-godišnju Amber s kojom je u braku tri godine. Kupio je kuću vrijednu 870.000 dolara na suncem okupanoj Floridi, a on i supruga uživaju u životu kao svingeri. Ideja o seksu s grupom crnaca je potegla Amber, a iako Jeff nije prvotno bio oduševljen, s vremenom je ideju prihvatio. „Volim gledati Amber kako uživa, to me potpuno napali. I mislim se, još bolje da su crnci. Amber samo želi seks, nikada ne bi hodala sa crncem, tako da nemam razloga za brigu“ objašnjava Jeff koji dvadeset godina nakon što je gotovo bio ubijen promatra kako mu grupa crnaca „rastura“ ženu.

 

MANDINGO MUŠKARCI S ALATKAMA OD 25 CM

A iza svega stoji Mandingo, grupa koju je na području Floride prije dvije godine osnovao Art Hammer, 42-godišnji svinger iz Tampa Baya, inače ugledni agent za nekretnine. Hammer je taj koji je sve izorganizirao, donio hranu i pića, okupio momke i ponio veliku količinu kondoma. Jeff i Amber su samo trebali otvoriti vrata svog doma.

Ime Mandingo dolazi od plemena zapadnoafričkog plemena Mandinka, plemena snažnih i izdržljivih ratnika, baš kao što u Mandingo grupi mogu biti samo muškarci u naponu snage i isključivo s „alatkama“ od preko 20 cm. Međutim, svi muškarci moraju biti i gentlemani, a nasilnici (koliko god Mandingo partyji bili žestoki) jednostavno nemaju mjesta.

„Mi smo tu da ostvarimo maštariju. Žene dobijaju priliku da se seksaju s grupom obdarenih muškaraca, dok njihovi supruzi uživaju gledajući kako im doslovno rasturamo supruge. I to prolazi! Ali ovdje ne govorimo o bilo kome, naši klijenti su bogati parovi s nekim položajem u društvu – suci, direktori, FBI agenti… I svi oni žele biti sigurni kada pozovu grupu crnaca u kuću da neće biti opljačkani“ objašnjava poslovnu filozofiju Art Hammer.

 

SEKSANJE BEZ OBAVEZA

U trenutku kada je osnovao svoju Mandingo grupu, postajali su slični „odredi“ u Los Angelesu i New Yorku, a danas se već takvi partyji održavaju i u Atlanti, Chicagu i Oaklandu. Hammerova grupa broji čak 100-tinjak muškaraca od kojih većina ima fakultetsko obrazovanje kao i ponos od 25 cm! Najmlađi ima 25 godina, najstariji 47 i gotovo polovica su bivši vojnici. Međutim tu su i knjigovođe, programeri, inženjeri… Hammer je bivši specijalac u kasnim 30-tim godinama, odrastao na Long Islandu, koji je nakon razvoda odlučio uživati u životu, i seksati se bez obveze. „Bračni parovi su najbolja stvar, bolje nego momak – djevojka odnos. Nakon što smo odradili svoje, žena ostaje suprugu, nema pisanja poruka, nema molbi za sastanke. Jednostavno idemo dalje“ govori Hammer.

 

VAŽNA JE SAMO ŽESTOKA AKCIJA

Nakon uvodnog upoznavanja počinje akcija. Amber se prvo počne maziti sa suprugom a tada „sramežljivo“ prelazi na prvog Mandinga, suprug brzo postaje prošlost. Hammer zadnji ulazi u akciju jer je on, prije svega, organizator. On zna svaku želju para koji ga je nagažirao pa se trudi okupiti prave momke, te upoznati par s njegovom ekipom, nadgledati da se akcija odvija u pravom smjeru i tek se tada sam uključiti.

Dok Mandingosi izgledaju kao pravi sportski modeli, žene rijetko izgledaju kao manekenke, međutim njima to niti najmanje ne smeta.

„Lijepe žene misle da se sve vrti oko njih, ali mi više volimo kućanice. One su tu samo da uživaju, dobro me iz..bi i ja sam najsretnija. I zato smo mi tu! Uopće nam nije važno kako tko izgleda, nama je samo važno da par koji nas angažira bude sretan i zadovoljan“

Zanimljivo, kod Mandingo partyja postoji pravilo po kojem je ljubljenje zabranjeno, baš kao i oralno zadovoljavanje žena. Mandingo partiji nisu oko ljubavi i nježnosti, Mandingo partiji su žestoki seks, seks koji će žena pamtiti cijeli život.

 

ONCE YOU GO BLACK, YOU NEVER LOOK BACK

Što to privlači parove ovakvim partijima? „Žene su u pravilu podložne muškarcima i sviđa im se ideja da budu podčinjene većem broju muškaraca bez ikakvog prava na želje. Često se dogodi da imamo muškarca koji nam kao redatelj izdaje upustva što i kako da radimo s njegovom suprugom“ objašnjava Hammer.

Međutim, dogodi se i da grupu obdarenih crnaca „naruči“ supruga koja je dominantna, kao dio njezinih SM igrica sa suprugom. On bude vezan i mora promatrati kako mu grupa muškaraca gotovo pa siluje suprugu. A sve da bi mu na kraju supruga naredila da poliže svu spermu s nje!

Međutim sve je to dio igre, igre za koju se zna kako će završiti, igre na kraju koje svi idu svojim putem, baš kao što je Hammer objasnio. Žena je ostvarila svoju fantaziju, suprug u većini slučajeva, ali se zna dogoditi da muškarci naknadno trpe posljedice. „Dosta puta mi se dogodilo da mi se muškarci jadaju kako nakon toga više ne mogu zadovoljiti svoje supruge“. Ne stoji stoga uzalud legendarna rečenica, iskorištena i kao naslov filma – Once you go black, you never look back!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments